Voor elkaar

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Voor elkaar

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Landingspagina deelnemers Pensioenfonds PGB

Onze dekkingsgraad op 31 mei 2024: 116,5%

Lees meer

 

Online jaarmagazine

Zorgen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Dat is onze taak. In ons PGB Jaarmagazine lees je hoe we hieraan werkten in 2023. 

Geen koploper, wel een voorloper

Onze bestuursleden Anne Kock en Frans van de Veen nemen je graag mee in een terugblik op duurzaam beleggen in 2023. En ze delen hun verwachtingen voor 2024.

 

Online jaarmagazine

Zorgen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Dat is onze taak. In ons PGB Jaarmagazine lees je hoe we hieraan werkten in 2023. 

Onderweg naar het nieuwe pensioen

Er komen nieuwe regels voor pensioen. Ook jouw pensioenregeling gaat veranderen. Je pensioen wordt duidelijker en persoonlijker. En je pensioen gaat meer meebewegen met de economie. We verwachten dat je in 2027 overgaat op het nieuwe pensioen.

Uitgelicht nieuws

6 mei 2024

Pensioenfonds PGB publiceert jaarverslagen

Vanaf vandaag kun je op onze website ons jaarverslag 2023 én ons jaarverslag duurzaam beleggen 2023 lezen.

2 mei 2024

Terugblik Q1: een goede start en verhoging van de pensioenen

In ons eerste kwartaalbericht van 2024 zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester hierover: “Ik kijk terug op een goed eerste kwartaal van 2024."

24 april 2024

Welkom voor onze 100.000e pensioenontvanger!

Het was voor Peter Falter (66) uit Den Haag een grote verrassing. Kort geleden hoorde hij dat hij de 100.000e pensioenontvanger is van Pensioenfonds PGB. Tijdens de jaarlijkse ledendag van onze Vereniging van Gepensioneerden waren Peter en zijn zus Jannie daarom speciale gasten.

Wie zijn we?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen.

Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.