Voor elkaar

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Voor elkaar

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Landingspagina deelnemers Pensioenfonds PGB

Onze dekkingsgraad op 31 maart 2024: 116,4%

Lees meer

 

Ruben Klaassen over pensioendromen

“Pensioen is belangrijk. Daarom verdiep ik mijzelf erin. Met vrienden praat ik niet specifiek over pensioen, maar meer over pensioendromen en hoe we ons pensioen het liefst willen inrichten. Dat motiveert wel om – nu het kan – extra hard te werken en meer geld op zij te zetten voor later.”

 

 

 

 

Onderweg naar het nieuwe pensioen

Er komen nieuwe regels voor pensioen. Ook jouw pensioenregeling gaat veranderen. Je pensioen wordt duidelijker en persoonlijker. En je pensioen gaat meer meebewegen met de economie. We verwachten dat je in 2027 overgaat op het nieuwe pensioen.

Uitgelicht nieuws

26 maart 2024

Pensioenfonds PGB: voor elkaar

Bij Pensioenfonds PGB zijn we er voor elkaar. Dat kunnen wij je wel vertellen, maar het is nog beter om dit te horen van mensen die ‘voor elkaar’ ook echt ervaren hebben.

26 maart 2024

De nieuwe editie van PGB Beeld is uit

In de voorjaarseditie van ons pensioenmagazine PGB Beeld lees je hoe de vakbonden en onze werkgevers en deelnemers zich voorbereiden op het nieuwe pensioen. En je komt erachter wat bijen en jouw pensioen bij ons met elkaar te maken hebben.

8 februari 2024

Goed rendement en verhoging van de pensioenen

In ons laatste kwartaalbericht van 2023 zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester hierover: “Het 4e kwartaal was voor onze beleggingen een goed kwartaal. We sloten 2023 af met een rendement van 11,7%.”

Wie zijn we?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen.

Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.