Aandacht voor jouw toekomst

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Aandacht voor jouw toekomst

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Onze dekkingsgraad op 31 oktober 2022: 118,3%   

Lees meer

 

We verhogen de pensioenen in 2023

We weten inmiddels zeker dat er genoeg financiële ruimte is om, net als dit jaar, ook komend jaar de pensioenen te verhogen. Met hoeveel we de pensioenen kunnen verhogen, zijn we nu aan het bepalen. Op het exacte percentage moet je dus nog even wachten. 

Verhoging van de pensioenen in 2022, hoe zit dat precies?

In juli besloot ons bestuur de pensioenen extra te verhogen met 2,77%. Hiermee komt de totale verhoging uit op 3% vanaf 1 januari 2022. Maar waarom is deze verhoging niet meer dan 3%? Vanaf wanneer zie je de verhoging terug in jouw pensioen? Wat heeft deze verhoging te maken met het nieuwe pensioenstelsel? En wat betekent de verhoging op korte en lange termijn voor onze deelnemers: die van ons pensioen krijgen, bij ons opbouwen of bij ons nog hebben staan?

Uitgelicht nieuws

16 november 2022

Ervaar ons digitale pensioenmagazine: PGB Beeld

De digitale najaarseditie van ons pensioenmagazine PGB Beeld staat online. In deze editie lees je onder andere over hoe het staat met het nieuwe pensioen en wat het voor jouw pensioen betekent als je ziek wordt. En nog veel meer!

3 november 2022

Financiële positie verbeterd ondanks beleggingsverliezen

In het derde kwartaal laten onze resultaten een tegenstrijdig beeld zien. Mede door de dalende beurskoersen dit jaar, is ons vermogen gedaald en hebben we een negatief rendement op onze beleggingen behaald.

2 november 2022

MijnPGBpensioen is vernieuwd

Je hebt het vast al gezien maar ons deelnemersportaal MijnPGBpensioen is verbeterd en in een nieuw jasje gestoken. 

Onderweg naar het nieuwe pensioenstelsel

Je vraagt je misschien af hoe het zit met het nieuwe pensioenstelsel. Al jaren wordt er geroepen dat het pensioenstelsel moet worden aangepast. Wil jij weten wat het nieuwe stelsel voor jou betekent?

Wie zijn we?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen.

Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.