Voor elkaar

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Voor elkaar

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Landingspagina deelnemers Pensioenfonds PGB

Onze dekkingsgraad op 30 juni 2024: 116,6%

Lees meer

 

Onderhoudswerkzaamheden MijnPGBpensioen.nl


Op zondag 17 juli zijn er onderhoudwerkzaamheden op mijnpgbpensioen.nl. Tussen 18-24 uur is inloggen helaas niet mogelijk. Excuses voor het ongemak.

Beleggerspraat

In de serie Beleggerspraat nemen bestuurslid Anne Kock en Chief Investment Officer Peter Kolthof je mee in de bijzondere en belangrijke wereld van beleggingen. In dit eerste interview vertellen ze meer over de basis van pensioen en beleggen.

Test jouw kennis van het nieuwe pensioen

Hoeveel weet jij over het nieuwe pensioen? Weet jij wat er gaat veranderen en wat dit voor jou betekent? Test je kennis van het nieuwe pensioen met 10 korte vragen.

Uitgelicht nieuws

6 mei 2024

Pensioenfonds PGB publiceert jaarverslagen

Vanaf vandaag kun je op onze website ons jaarverslag 2023 én ons jaarverslag duurzaam beleggen 2023 lezen.

2 mei 2024

Terugblik Q1: een goede start en verhoging van de pensioenen

In ons eerste kwartaalbericht van 2024 zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester hierover: “Ik kijk terug op een goed eerste kwartaal van 2024."

24 april 2024

Welkom voor onze 100.000e pensioenontvanger!

Het was voor Peter Falter (66) uit Den Haag een grote verrassing. Kort geleden hoorde hij dat hij de 100.000e pensioenontvanger is van Pensioenfonds PGB. Tijdens de jaarlijkse ledendag van onze Vereniging van Gepensioneerden waren Peter en zijn zus Jannie daarom speciale gasten.

Wie zijn we?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen.

Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.