Voor elkaar

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Voor elkaar

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Onze dekkingsgraad op 31 januari 2024: 116,4%

Lees meer

 

Gaan jij en je partner uit elkaar?

Dan moeten jullie veel regelen. Ook voor het pensioen. Hierbij helpen wij je graag.

Scheiden? Let op je partnerpensioen!

Stel: je gaat scheiden. Je zit in een turbulente en stressvolle periode. Je moet over alles afspraken maken: de kinderen, het huis, de auto, het inkomen… en dan ook nog over je pensioen. Geen wonder dat dit laatste af en toe misgaat. Vaak kun je achteraf niets meer veranderen. Maar soms wel… Een voorbeeld uit de praktijk.

Gaan jij en je partner uit elkaar?

Dan moeten jullie veel regelen. Ook voor het pensioen. Hierbij helpen wij je graag.

Onderweg naar het nieuwe pensioen

Er komen nieuwe regels voor pensioen. Ook jouw pensioenregeling gaat veranderen. Je pensioen wordt duidelijker en persoonlijker. En je pensioen gaat meer meebewegen met de economie. We verwachten dat je in 2027 overgaat op het nieuwe pensioen.

Uitgelicht nieuws

8 februari 2024

Goed rendement en verhoging van de pensioenen

In ons laatste kwartaalbericht van 2023 zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester hierover: “Het 4e kwartaal was voor onze beleggingen een goed kwartaal. We sloten 2023 af met een rendement van 11,7%.”

5 februari 2024

Het nieuwe pensioen in 1,5 minuut: bekijk het filmpje

Er komen nieuwe regels voor pensioen. Ook jouw pensioenregeling gaat veranderen. In een kort filmpje vertellen wij je in 1,5 minuut wat er straks gaat veranderen.

22 december 2023

Uitkomsten deelnemersonderzoek: klimaat, biodiversiteit en voeding in top 3

Als pensioenfonds hebben we een belangrijke maatschappelijke taak. We beheren het geld van onze deelnemers. Zodat ze kunnen genieten van een goed pensioen in een leefbare wereld.

Wie zijn we?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen.

Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.