Aandacht voor jouw toekomst

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Aandacht voor jouw toekomst

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Onze dekkingsgraad op 31 december 2022: 118,7%   

Lees meer

 

Wil je meer weten over de achtergronden van de verhoging?  

Jouw pensioen gaat met 7% omhoog in 2023

Dat besloot het bestuur op 22 december. De verhoging van 7% geldt voor alle (ex-)deelnemers, ex-partners en pensioenontvangers van Pensioenfonds PGB en gaat in per 1 januari 2023.

Wil je meer weten over de achtergronden van de verhoging?  

Uitgelicht nieuws

19 januari 2023

Jouw jaaropgave 2022 is onderweg

Ontvang je pensioen van ons? Dan krijg jij aan het begin van 2023 jouw jaaropgave 2022 en de maandspecificatie van januari 2023. Afhankelijk van jouw communicatievoorkeuren, krijg jij die digitaal of per post.

23 december 2022

Nieuwe regels voor pensioen een stap dichterbij: Tweede Kamer is akkoord

Na een jarenlange discussie en ruim honderd uur debat in de Tweede Kamer lijken de nieuwe regels voor pensioen er nu echt te komen. Op 22 december ging de Tweede Kamer akkoord met het wetsvoorstel Wet toekomst pensioenen (Wtp). 

15 december 2022

Snel een compleet beeld van je financiële toekomst? Dat kan nu!

Onze Financieel Inzicht Tool (FIT) is vernieuwd. Je krijgt nu nog makkelijker en sneller inzicht in jouw financiële toekomst. In FIT zet je eenvoudig je inkomsten en uitgaven op een rijtje, voeg je een eventuele partner toe en speel je met diverse scenario’s.

Onderweg naar het nieuwe pensioenstelsel

Je vraagt je misschien af hoe het zit met het nieuwe pensioenstelsel. Al jaren wordt er geroepen dat het pensioenstelsel moet worden aangepast. Wil jij weten wat het nieuwe stelsel voor jou betekent?

Wie zijn we?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen.

Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.