Pensioenfonds voor ondernemend Nederland

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Pensioenfonds voor ondernemend Nederland

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Onze dekkingsgraad op 31 december 2022: 118,7%  

Lees meer

Wil je meer weten over de achtergronden van de verhoging?  

Jouw pensioen gaat met 7% omhoog in 2023

Dat besloot het bestuur op 22 december. De verhoging van 7% geldt voor alle (ex-)deelnemers, ex-partners en pensioenontvangers van Pensioenfonds PGB en gaat in per 1 januari 2023.

Wil je meer weten over de achtergronden van de verhoging?  

Het verhaal van Pensioenfonds PGB

Wist je dat Pensioenfonds PGB bijna 70 jaar oud is en werkt voor maar liefst 16 verschillende sectoren? Van zeevisserij tot reisbranche en van bloemen- en plantengroothandel tot papierindustrie. En dat we nog steeds groeiend, vernieuwend en ondernemend zijn?

We vertellen ons verhaal in onze nieuwe merkfilm. Dat doen we aan de hand van onze waarden: betrokken, authentiek, helder en samen.

Uitgelicht nieuws

15 december 2022

Snel een compleet beeld van je financiële toekomst? Dat kan nu!

Onze Financieel Inzicht Tool (FIT) is vernieuwd. Je krijgt nu nog makkelijker en sneller inzicht in jouw financiële toekomst. In FIT zet je eenvoudig je inkomsten en uitgaven op een rijtje, voeg je een eventuele partner toe en speel je met diverse scenario’s.

8 november 2022

Tim van Dijk nieuw bestuurslid Pensioenfonds PGB

Op 1 december trad Tim van Dijk toe tot het bestuur van Pensioenfonds PGB. Hij is voorgedragen door de FNV en de NVJ. Met zijn komst bestaat het bestuur van Pensioenfonds PGB uit 8 leden.

2 november 2022

Financiële positie verbeterd ondanks beleggingsverliezen

In het derde kwartaal laten onze resultaten een tegenstrijdig beeld zien. Mede door de dalende beurskoersen dit jaar, is ons vermogen gedaald en hebben we een negatief rendement op onze beleggingen behaald.