Pensioenfonds voor ondernemend Nederland

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Pensioenfonds voor ondernemend Nederland

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Onze dekkingsgraad op 31 augustus 2022: 117,2%

Lees meer

Het verhaal van Pensioenfonds PGB

Wist je dat Pensioenfonds PGB bijna 70 jaar oud is en werkt voor maar liefst 16 verschillende sectoren? Van zeevisserij tot reisbranche en van bloemen- en plantengroothandel tot papierindustrie. En dat we nog steeds groeiend, vernieuwend en ondernemend zijn?

We vertellen ons verhaal in onze nieuwe merkfilm. Dat doen we aan de hand van onze waarden: betrokken, authentiek, helder en samen.

Uitgelicht nieuws

4 oktober 2022

Pensioenfonds PGB en abrdn breiden samenwerking uit

Pensioenfonds PGB en de Schotse vermogensbeheerder abrdn gaan € 200 miljoen investeren in kleine tot middelgrote, niet beursgenoteerde, Europese ondernemingen. Door deze co-investering dalen de gemiddelde kosten van de niet beursgenoteerde beleggingen van Pensioenfonds PGB.

3 oktober 2022

Marièle Poot nieuw lid raad van toezicht

Per 1 oktober treedt Marièle Poot toe als lid van de raad van toezicht van Pensioenfonds PGB. "We staan aan de vooravond van een grot verandering in ons pensioenstelsel."

21 september 2022

Dit betekent Prinsjesdag voor jouw koopkracht

Prinsjesdag 2022 is voorbij. De begroting voor volgend jaar bevat een koopkrachtpakket met maatregelen die “historisch in omvang” zijn. Wat de plannen voor jou betekenen, hangt af van je persoonlijke situatie.