Pensioenfonds voor ondernemend Nederland

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Pensioenfonds voor ondernemend Nederland

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Onze dekkingsgraad op 30 april 2023: 118,1%  

Lees meer

2022 in 4 minuten

Onze bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester praat jou in deze video van 4 minuten bij over de hoofdlijnen van het turbulente jaar 2022. En hij neemt jou alvast mee in de ontwikkelingen voor de komende periode.

Het verhaal van Pensioenfonds PGB

Wist je dat Pensioenfonds PGB bijna 70 jaar oud is en werkt voor maar liefst 16 verschillende sectoren? Van zeevisserij tot reisbranche en van bloemen- en plantengroothandel tot papierindustrie. En dat we nog steeds groeiend, vernieuwend en ondernemend zijn?

We vertellen ons verhaal in onze nieuwe merkfilm. Dat doen we aan de hand van onze waarden: betrokken, authentiek, helder en samen.

Uitgelicht nieuws

25 mei 2023

Eigen ombudsman Pensioenfonds PGB

Pensioenfonds PGB kent een eigen ombudsman, aangesteld door het bestuur; Ans Bouwmans.

16 mei 2023

Bekijk en lees ons PGB Jaarmagazine 2022!

Voor onze deelnemers maakten we weer een online PGB Jaarmagazine. Daarin zie en lees je in hoofdlijnen wat we deden voor jouw pensioen in het afgelopen jaar. En kijken we vooruit naar belangrijke ontwikkelingen.

9 mei 2023

Lichte verbetering financiële positie

In ons 1e kwartaalbericht van 2023 zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester hierover: “Ondanks de onrustige economische situatie verbeterde onze financiële positie licht in het eerste kwartaal van 2023."