Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Onze dekkingsgraad op 30 april 2023: 118,1%

Lees meer

 

Waar of niet waar?

We gaan op zoek naar misverstanden en waarheden over pensioen.

Misverstanden over pensioen de wereld uit! Help je mee?

Ken jij ze ook? De vele misverstanden over pensioen? Samen met jou helpen we ze graag de wereld uit! Want we merken dat onze deelnemers zich soms voor niets zorgen maken.Waar of niet waar?

We gaan op zoek naar misverstanden en waarheden over pensioen.

Onderweg naar het nieuwe pensioen

Werken aan ons pensioen… of beter gezegd: werken aan een pensioen dat past bij het nieuwe pensioen. Dat doen we niet alleen. Dat doen we samen met werkgevers en werknemers. Maar waarom nu al werken aan een nieuw pensioen? Voorlopig is het nieuwe pensioen er nog niet, toch? Dat klopt.

Uitgelicht nieuws

9 mei 2023

Lichte verbetering financiële positie

In ons 1e kwartaalbericht van 2023 zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester hierover: “Ondanks de onrustige economische situatie verbeterde onze financiële positie licht in het eerste kwartaal van 2023."

8 mei 2023

Pensioenfonds PGB publiceert jaarverslagen

Vanaf vandaag kun je op onze website ons jaarverslag 2022 én ons jaarverslag duurzaam beleggen 2022 lezen.

9 februari 2023

2022 was een turbulent jaar

“Het afgelopen jaar kende veel tegenstellingen”, zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester. “We zagen veel onrust op de financiële markten. Het was een slecht jaar voor ons vermogen. Dat kwam vooral door de sterk stijgende rente. Maar door die stijgende rente hoeven we minder geld te reserveren voor de pensioenen van nu en straks."

Wie zijn wij?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen. Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.