Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Onze dekkingsgraad op 31 januari 2024: 116,4%

Lees meer

 

Onderweg naar het nieuwe pensioen

Er komen nieuwe regels voor pensioen. Ook de pensioenregeling voor jouw werknemers gaat veranderen. Het pensioen wordt duidelijker en persoonlijker. En gaat meer meebewegen met de economie. We verwachten dat we in 2027 overgaan op het nieuwe pensioen.

Uitgelicht nieuws

8 februari 2024

Goed rendement en verhoging van de pensioenen

In ons laatste kwartaalbericht van 2023 zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester hierover: “Het 4e kwartaal was voor onze beleggingen een goed kwartaal. We sloten 2023 af met een rendement van 11,7%.”

5 februari 2024

Het nieuwe pensioen in 1,5 minuut: bekijk het filmpje

Er komen nieuwe regels voor pensioen. Ook jouw pensioenregeling gaat veranderen. In een kort filmpje vertellen wij je in 1,5 minuut wat er straks gaat veranderen.

25 januari 2024

PGB Pensioendiensten en CGI verlengen samenwerking

PGB Pensioendiensten verlengt de samenwerking met strategisch IT-partner CGI voor 5,5 jaar. CGI levert diensten voor ICT-infrastructuur, werkplekken, cloud en cybersecurity aan PGB Pensioendiensten.

Wie zijn wij?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen. Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.