Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Onze dekkingsgraad op 28 februari 2023: 118,9%

Lees meer

 

Waar of niet waar?

We gaan op zoek naar misverstanden en waarheden over pensioen.

Misverstanden over pensioen de wereld uit! Help je mee?

Ken jij ze ook? De vele misverstanden over pensioen? Samen met jou helpen we ze graag de wereld uit! Want we merken dat onze deelnemers zich soms voor niets zorgen maken.Waar of niet waar?

We gaan op zoek naar misverstanden en waarheden over pensioen.

Uitgelicht nieuws

9 februari 2023

2022 was een turbulent jaar

“Het afgelopen jaar kende veel tegenstellingen”, zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester. “We zagen veel onrust op de financiële markten. Het was een slecht jaar voor ons vermogen. Dat kwam vooral door de sterk stijgende rente. Maar door die stijgende rente hoeven we minder geld te reserveren voor de pensioenen van nu en straks."

23 december 2022

Nieuwe regels voor pensioen een stap dichterbij: Tweede Kamer is akkoord

Na een jarenlange discussie en ruim honderd uur debat in de Tweede Kamer lijken de nieuwe regels voor pensioen er nu echt te komen. Op 22 december ging de Tweede Kamer akkoord met het wetsvoorstel Wet toekomst pensioenen (Wtp).

14 november 2022

Pensioenpremie in 2023 ongewijzigd op 28%

De premie voor de basisregelingen bij Pensioenfonds PGB verandert komend jaar niet en blijft 28%. Dat heeft het bestuur besloten na raadpleging van het verantwoordingsorgaan.

Wie zijn wij?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen. Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.