Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Onze dekkingsgraad op 31 oktober 2023: 117,1%

Lees meer

 

Onderweg naar het nieuwe pensioen

Werken aan ons pensioen… of beter gezegd: werken aan een pensioen dat past bij het nieuwe pensioen. Dat doen we niet alleen. Dat doen we samen met werkgevers en werknemers. Maar waarom nu al werken aan een nieuw pensioen? Voorlopig is het nieuwe pensioen er nog niet, toch? Dat klopt.

Uitgelicht nieuws

30 november 2023

De najaarseditie van ons digitale pensioenmagazine: PGB Beeld is uit

De digitale najaarseditie van ons pensioenmagazine PGB Beeld staat online.

23 november 2023

Jouw pensioen gaat met 5,2% omhoog in 2024

Dat besloot het bestuur op 16 november 2023. De verhoging van 5,2% geldt voor alle (ex-) deelnemers, (ex-) partners en pensioenontvangers van Pensioenfonds PGB en gaat in per 1 januari 2024.

7 november 2023

Opnieuw verbetering van onze financiële positie, ondanks negatief rendement

In ons 3e kwartaalbericht van 2023 zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester hierover: “Het 3e kwartaal zagen wij negatieve resultaten op de financiële markten. Ook onze beleggingen hadden daar last van waardoor we een negatief rendement haalden over het 3e kwartaal. Toch verbeterde onze financiële situatie door de stijgende rente.”

Wie zijn wij?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen. Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.