Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!
Landingspagina werkgevers PensioenfondsPGB.

Onze dekkingsgraad op 30 april 2024: 116,3%

Lees meer

 

Bestuurslid Edwin de Jong draagt een steentje bij

De bij dreigt uit te sterven in Nederland. We spraken met Edwin de Jong over het behoud van de bij. In zijn vrije tijd imkert hij. "Het is een leuke afleiding naast mijn werk. Bijen praten tenminste niet zo veel." 

 

 

 

Onderweg naar het nieuwe pensioen

Er komen nieuwe regels voor pensioen. Ook de pensioenregeling voor jouw werknemers gaat veranderen. Het pensioen wordt duidelijker en persoonlijker. En gaat meer meebewegen met de economie. We verwachten dat we in 2027 overgaan op het nieuwe pensioen.

Uitgelicht nieuws

6 mei 2024

Pensioenfonds PGB publiceert jaarverslagen

Vanaf vandaag kun je op onze website ons jaarverslag 2023 én ons jaarverslag duurzaam beleggen 2023 lezen.

2 mei 2024

Terugblik Q1: een goede start en verhoging van de pensioenen

In ons eerste kwartaalbericht van 2024 zegt bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester hierover: “Ik kijk terug op een goed eerste kwartaal van 2024."

24 april 2024

Welkom voor onze 100.000e pensioenontvanger!

Het was voor Peter Falter (66) uit Den Haag een grote verrassing. Kort geleden hoorde hij dat hij de 100.000e pensioenontvanger is van Pensioenfonds PGB. Tijdens de jaarlijkse ledendag van onze Vereniging van Gepensioneerden waren Peter en zijn zus Jannie daarom speciale gasten.

Wie zijn wij?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen. Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.