Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Samen werken aan een goed pensioen

Welkom bij Pensioenfonds PGB!

Onze dekkingsgraad op 31 augustus 2022: 117,2%

Lees meer

 

Gezond en fit tot je pensioen

Wat heeft jouw werknemer nodig om gezond en fit te blijven werken tot zijn of haar pensioen?
Wat kan jouw werknemer hier zelf daaraan doen? En wat kan jij doen? Dit zijn vragen die horen bij ‘duurzame inzetbaarheid'. Wat zeggen andere werkgevers hierover? We gingen alvast in gesprek met 2 werkgevers. 

Waarom een nieuw pensioenstelsel?

Het Nederlandse pensioenstelsel is een van de beste in de wereld. Bijna nergens is de armoede onder ouderen zo laag als hier. Dat komt omdat de meeste werknemers in Nederland pensioen opbouwen via hun werk. Werkgevers betalen samen met werknemers voor het pensioen. Werknemers krijgen dit pensioen naast hun AOW.

Uitgelicht nieuws

3 oktober 2022

Marièle Poot nieuw lid raad van toezicht

Per 1 oktober treedt Marièle Poot toe als lid van de raad van toezicht van Pensioenfonds PGB. "We staan aan de vooravond van een grote verandering in ons pensioenstelsel."

12 september 2022

Tweede Kamer behandelt nieuwe pensioenwet

De Tweede Kamer start op 12 september met het wetgevingsoverleg. Het kabinet werkt daarnaast tegelijkertijd aan verdere details die in lagere regelgeving worden vastgelegd.

31 augustus 2022

Website onsnieuwepensioen.nl in de lucht

Iedereen die meer wil weten over het nieuwe pensioenstelsel kan vanaf donderdag 25 augustus terecht op onsnieuwepensioen.nl.

Wie zijn wij?

Pensioenfonds PGB is hét pensioenfonds voor en door sociale partners uit verschillende sectoren. Samen met hen werken wij aan een betaalbaar en zo goed mogelijk pensioen. Elke sector is anders. Net als iedere werkgever. Daarom beslissen sociale partners en werkgevers zelf hoe hun pensioenregeling er bij ons uitziet.