Service & Contact werkgevers

Contact opnemen

Bel met onze afdeling relatiebeheer

Ben je werkgever of bel je namens een werkgever? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 541 83 00. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Heb je een vraag, suggestie of klacht? Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail.

Bezoek ons

Dat kan op afspraak. Je kunt een afspraak maken via onze afdeling relatiebeheer.

Het bezoekadres is:
Prof. E.M. Meijerslaan 2
1183 AV Amstelveen

Heb je een suggestie of ben je ontevreden?

Dan luisteren wij graag. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar soms gaat er iets mis. Of misschien vind je dat we iets kunnen verbeteren. Dan vinden we het belangrijk dat je ons dit laat weten. Want alleen dan kunnen we jou en anderen in de toekomst beter helpen. Wil je weten wat we al verbeterden nadat wij suggesties en klachten kregen? Kijk dan op ‘Wij luisteren’.

Contact opnemen voor Persvragen of Bestuurszaken

Veelgestelde vragen

  • Hoe geef ik een suggestie of klacht door?

    Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas gaat er soms iets mis. Het is belangrijk dat je ons dat laat weten. Want alleen dan kunnen wij onze service verbeteren of naar een oplossing zoeken.

    Ben je ontevreden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

  • Heb je moeite met het betalen van de rekeningen?

    Pensioenfonds PGB werkt samen met Geldfit. Heb je problemen met het betalen van de rekeningen? Kijk dan hier. Je kunt daar (anoniem) een test doen om te ontdekken welke stappen je kunt zetten om financieel fit te blijven of te worden. Je leest daar ook hoe u hulp kunt krijgen.

Persvragen en Bestuurszaken

Persvragen

Voor persvragen kun je contact opnemen met de afdeling woordvoering door een e-mail te sturen of ons te bellen op telefoonnummer: 020 702 42 51.

Bestuurszaken

Voor bestuurszaken kun je ons mailen of bellen op telefoonnummer:
020 541 84 18.