Pensioenfonds PGB: voor elkaar

Bij Pensioenfonds PGB zijn we er voor elkaar. En zorgen we dat we het goed voor elkaar hebben. Door goed te luisteren en te begrijpen wat jij bedoelt, blijven wij verbeteren. Zo maken we pensioen zo persoonlijk en gemakkelijk mogelijk. 

Lees de persoonlijke ervaringen

Hoe merk jij dat wij er voor je zijn? Dat kunnen wij je wel vertellen, maar het is nog beter om dit te horen van mensen die ‘voor elkaar’ ook echt ervaren hebben.

Harry Brockhoff van Dutch Flower Group

"Ik vind het heel professioneel en toegankelijk hoe jullie het lastige onderwerp pensioen begrijpelijk maken. Jullie geven dit onderwerp in woord en beeld op een simpele en duidelijke manier weer. Ik word er blij van als ik dat zie."

Hans Bergink over de betaling van zijn pensioen

"Ik wil u en uw fonds van harte bedanken voor de efficiente manier waarmee u mijn verzoek behandeld heeft en voor deze onverwachte, desalniettemin zeer welkome aanvulling van mijn bescheiden inkomen."

Testimonial Tony Kleverwal

Een voorbeeld uit de praktijk van onze ombudsman

Ton Kleverwal (75) heeft al jarenlang twijfels of zijn pensioen wel correct is opgebouwd. Dat komt omdat hij na de start van zijn uitkering tegenstrijdige informatie van ons ontving over de opbouw van zijn pensioen bij arbeidsongeschiktheid. Ondanks onze verzekeringen dat hij het juiste pensioen ontvangt, blijft hij twijfelen. Hij vraagt daarom onze ombudsman om alles nog een keer na te gaan. Hierdoor kreeg Ton Kleverwal alsnog een oude brief uit 2010 te zien. Daarin stond de precieze informatie over de overdracht van zijn pensioen naar Pensioenfonds PGB, inclusief het stukje pensioen bij arbeidsongeschiktheid. Voor meneer Kleverwal is de zaak weer gesloten. Hoe hij er nu op terugkijkt?

“Dat dit zoveel jaar voor mij onduidelijk is geweest, daar blijf ik ook achteraf mee zitten. Maar ik denk dat ik nu kan aanvaarden dat het is zoals het is. Daarbij heeft de ombudsman me geholpen. Het is fijn dat zij zich de afgelopen maanden heeft ingezet om de onderste steen boven te krijgen.”

 

Jean Louis Huurdeman van Goglio over dienstverlening van Pensioenfonds PGB

"Met Pensioenfonds PGB is het contact fijn. Ook het stukje kennis en de steun van Pensioenfonds PGB was en is nog steeds heel goed."

Amy Lovendaal over ontvangst van haar jaaropgave

"Héél, héél hartelijk dank voor uw mail  -  dat is voor mij een enorme opluchting!!! Ik was al bang dat u de jaaropgave 2023 wel had verstuurd, maar dat deze 'ergens bij PostNL' was zoekgeraakt. Ik kan nu opgelucht ademhalen, want ik hoef hier niet meer over in te zitten en kan één dezer dagen mijn belastingaangifte invullen."

"Nogmaals reuze bedankt hoor! Ik wens u een fijn (liefst zonnig) weekend!"

Meer persoonlijke ervaringen

De komende tijd lees je meer voorbeelden en verhalen van onze deelnemers en werkgevers op onze website. En zul je het logo 'voor elkaar' vaker tegenkomen in onze uitingen.

 

Heb jij ook een 'voor elkaar'-ervaring met ons?
En wil je die met ons delen? Stuur dan een e-mail en wie weet sta jij binnenkort op onze website.