Aanmelden

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Fijn u te mogen begroeten als nieuwe klant. Wij kijken er naar uit om goed te zorgen voor het pensioen van uw werknemers. Per slot van rekening gaat het om het geld waar uw werknemers later van moeten leven. En eerlijk is eerlijk, het is ook het pensioen waar u samen met uw werknemers voor betaalt. Hoe we goed voor het pensioen zorgen én hoe we zorgen dat het pensioen groeit, vertellen we u graag. Maar eerst willen de werknemers van Pensioenfonds PGB u hartelijk welkom heten.

Kijkt u even naar ons welkomstfilmpje?

 


Nu weet u een beetje wie wij zijn. We maken het contact zo persoonlijk mogelijk. Daarom nemen we de komende tijd regelmatig contact met u op. Zo begeleiden we u stap voor stap in uw komst naar Pensioenfonds PGB. En zorgen we dat u zich snel thuis voelt. Bijvoorbeeld in ons portaal mijnpgbdesk.nl waar u toegangsgegevens voor krijgt en waar u de pensioenzaken voor uw werknemers regelt. Nu al benieuwd wat u als nieuwe klant de aankomende periode kunt verwachten? Kijk dan eens hier.

We helpen u graag!
Zoals u in het filmpje al zag: Wij helpen u graag! Bijvoorbeeld met vragen over uw regeling. Of over het in orde maken van uw administratie voor UPA. Daarom nodigen we u ook binnenkort uit voor een webinar waar u uw vragen kunt stellen. Heeft u voor die tijd vragen? Bel of mail dan. We staan voor u klaar!