Huisregels voor het reageren op een column

Wij gaan graag met je in gesprek en zijn benieuwd naar jouw mening en ideeën. We vinden het daarom fijn als je de tijd en moeite neemt om inhoudelijk te reageren op onze columns. Om ervoor te zorgen dat het respectvol blijft, hebben wij enkele huisregels. Lees deze alsjeblieft goed door voordat je een reactie plaatst.

 1. Je stuurt jouw reactie vanuit jouw eigen naam
  Je geeft ook een geldig e-mailadres op. Zodat wij je kunnen bereiken als wij nog vragen of informatie nodig hebben. Je mag jezelf niet voordoen als iemand anders.

 2. Je blijft beleefd als je reageert en je houdt jouw reactie respectvol
  Je scheldt niet. Ook schend je de privacy van derden niet. Beledigende, bedreigende, aanstootgevende of belasterende reacties voor personen of groepen worden verwijderd. 

 3. Houd je reactie relevant
  De reactie moet gaan over het onderwerp van de betreffende column. Je mag geen reclame maken of een commerciële oproep doen. Ook is het niet toegestaan om dezelfde reactie meerdere keren te plaatsen.

 4. Gebruik geen woorden of zinnen die alleen uit hoofdletters bestaan
  Dit wordt gezien als schreeuwen. Dit geldt ook voor leestekens. Woorden in hoofdletters, meerdere uitroeptekens of vraagtekens kunnen ervoor zorgen dat een reactie agressief overkomt. Plaats jouw reactie ook maar één keer.

Reacties die niet aan bovenstaande huisregels voldoen worden verwijderd.

Heb je vragen over jouw eigen pensioensituatie?
Stel deze dan via het contactformulier of neem contact op met onze klantenservice via: ks@pensioenfondspgb.nl.