Inloggen op MijnPGBpensioen

In MijnPGBpensioen kan je jouw persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen. Let op: als je langer dan 15 minuten niet actief bent in MijnPGBpensioen, word je automatisch uitgelogd. Zo beschermen we jouw gegevens. Veilig inloggen op MijnPGBpensioen kan op deze manieren:

Inloggen met DigiD

Log in met DigiD met sms-controle of de DigiD app. Je kunt de app downloaden of de sms-controle activeren via DigiD.nl.

Anders inloggen

Woon je in het buitenland?

Log dan in met BSN en wachtwoord

DigiD instellingen

 • Eerste keer inloggen met DigiD

  De eerste keer dat je inlogt moet je DigiD wel geactiveerd zijn. Het kan 3 dagen duren voordat je een activeringscode ontvangt waarmee je je DigiD kunt activeren. Wil je inloggen met de app? De app moet dan zelf óók geactiveerd worden als je hem de eerste keer gebruikt. Zo weten we zeker dat jij degene bent die het aanvraagt.

  Lees er alles over op de officiële DigiD website van de overheid.

 • Inloggen met SMS code

  Om veilig in te loggen is alleen een wachtwoord niet genoeg. Dat zou in verkeerde handen kunnen vallen. Daarom controleren we met DigiD of jij het echt bent door je ook een tweede apparaat te laten gebruiken waar alleen jij toegang toe hebt. Je kunt een telefoon of tablet met simkaart gebruiken om een sms te ontvangen die nodig is voor de tweede stap van je inlog.

  Lees er alles over op de officiële DigiD website van de overheid: DigiD | Sms-controle

 • Inloggen met de DigiD app

  De makkelijkste manier om veilig in twee stappen in te loggen bij ons portaal met DigiD, is door de DigiD app te gebruiken op je mobiele telefoon.

  Op de officiële DigiD website van de overheid leggen ze het goed uit: DigiD | DigiD app

 • Waarom we DigiD gebruiken

  DigiD is door de overheid speciaal ontwikkeld als een veilige inlogmethode voor hun eigen diensten, maar pensioenfondsen maken er ook gebruik van. Het is veilig en robuust.

  Lees er alles over op de officiële DigiD website.