Paul Loven nieuw lid raad van toezicht

Per 1 maart is Paul Loven (1956) toegetreden als lid van de raad van toezicht van Pensioenfonds PGB. Samen met de al zittende leden Han Noten (voorzitter) en Marièle Poot houdt hij intern toezicht op de gang van zaken bij het pensioenfonds. Zijn aandachtsgebieden zijn balans- en risicomanagement, beleggingsbeleid en vermogensbeheer.

28 maart 2024

Paul Loven: “Ik heb veel zin in deze toezichthoudende rol bij Pensioenfonds PGB. Ik zie het als mijn taak om het bestuur met raad terzijde te staan, soms ook eens goed ‘tegen’ te denken en de blik van buiten naar binnen te richten. En dit alles met als doel om het beste pensioenresultaat voor de deelnemers te realiseren. Daar span ik mij graag voor in.”

Na een lange carrière in het bankbedrijf in binnen- en buitenland is Paul Loven sinds 2009 werkzaam in de pensioenwereld. Hij kent de wereld van de uitvoeringsorganisaties en die van de pensioenfondsen goed en vervult al geruime tijd met veel plezier de voorzittersrol bij een aantal ondernemingspensioenfondsen. 

Paul Loven is getrouwd, woont in Friesland en heeft vijf zonen en twee kleinkinderen.