De nieuwe editie van PGB Beeld is uit

In de voorjaarseditie van ons pensioenmagazine PGB Beeld lees je hoe de vakbonden en onze werkgevers en deelnemers zich voorbereiden op het nieuwe pensioen. En je komt erachter wat bijen en jouw pensioen bij ons met elkaar te maken hebben.

26 maart 2024

Voor elkaar

Ook kijken we naar hoe belangrijk duurzaam beleggen is voor jouw toekomst. Want bij Pensioenfonds PGB hebben wij niet alleen aandacht voor jouw pensioen. Maar ook voor elkaar en de wereld om ons heen. Jouw mening is hierin ook belangrijk. Want of het nou gaat om vooruitkijken, vooruitgang, voorzien in een goed pensioen, of een voorspoedige toekomst, we doen dit samen. Met jullie. Met jou. Voor elkaar. Je leest er alles over in PGB Beeld.

PGB Beeld Deelnemers

Klik hier om naar PGB Beeld Deelnemers te gaan.

PGB Beeld Gepensioneerden

Klik hier om naar PGB Beeld Gepensioneerden te gaan.

Wil jij PGB Beeld ook digitaal ontvangen?

Geef dit dan in jouw communicatievoorkeuren op MijnPGB. Klik hiervoor op het menu rechtsboven onder jouw naam. Je vindt jouw communicatievoorkeuren in jouw ‘persoonlijke gegevens en voorkeuren’.


Ben je werkgever?

En wil je je aanmelden voor ons digitale pensioenmagazine PGB Beeld? Je regelt het via jouw persoonlijke omgeving mijnpgbdesk.nl.