PGB Pensioendiensten en CGI verlengen samenwerking

PGB Pensioendiensten verlengt de samenwerking met strategisch IT-partner CGI voor 5,5 jaar. CGI levert diensten voor ICT-infrastructuur, werkplekken, cloud en cybersecurity aan PGB Pensioendiensten.

25 januari 2024

Sinds 2018 zijn PGB Pensioendiensten (PGB) en CGI partners. In deze periode is de dienstverlening steeds verder vernieuwd en verbeterd. De succesvolle samenwerking en gezamenlijke successen zorgen ervoor dat CGI en PGB de samenwerking voor langere tijd verlengen. Hierbij verzekert PGB zich van een proactieve partner met ervaring op het gebied van pensioenen, cloudoplossingen, cybersecurity en moderne werkplekken. Daarnaast biedt een ingewerkt CGI-team schaal- en kostenvoordelen.

CGI ondersteunt PGB bij het realiseren van de ambities
Harry Vossebeld (COO PGB Pensioendiensten): “PGB beleeft net als de hele pensioensector een uitdagende tijd. Bij de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel en verdere digitalisering is het voor ons belangrijk om te kunnen bouwen op strategische partners. CGI is een professionele partner met veel expertise en ik heb er alle vertrouwen in dat ze ons de komende jaren blijven ondersteunen bij het realiseren van onze doelen.”

Joost van der Burg (senior vice-president CGI): “Ook de komende jaren ondersteunen we PGB graag bij het realiseren van zijn doelstellingen. Als een toonaangevende aanbieder van managed IT-oplossingen en onze focus op de pensioenmarkt begrijpen we het belang van het leveren van hoogwaardige diensten die innovatief zijn en naadloos aansluiten op de bedrijfsbehoeften.”