Welkom voor onze 100.000e pensioenontvanger!

Het was voor Peter Falter (66) uit Den Haag een grote verrassing. Kort geleden hoorde hij dat hij de 100.000e pensioenontvanger is van Pensioenfonds PGB. Tijdens de jaarlijkse ledendag van onze Vereniging van Gepensioneerden waren Peter en zijn zus Jannie daarom speciale gasten. En stonden we feestelijk stil bij deze mooie mijlpaal. Peter ontving van bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester en bestuurslid Ronald Heijn een bijzonder aandenken in de vorm van een persoonlijke portrettekening. En natuurlijk kreeg hij bloemen.

 

24 april 2024

Peter bouwt al sinds 1977 pensioen op bij Pensioenfonds PGB. Zeer binnenkort gaat hij met pensioen en heeft dan maar liefst 47 jaar met veel plezier gewerkt bij Drukkerij Vegron in Den Haag. Heeft hij al plannen voor als hij met pensioen is? Peter zegt daarover: “Als mijn gezondheid het toelaat, zou ik graag nog een paar reisjes maken. En verder kijk ik graag naar voetbal en mijn favoriete serie Flikken Maastricht.”

We zijn er voor elkaar
Pensioenfonds PGB bestaat dit jaar 71 jaar en telt nu ongeveer 450.000 deelnemers, ex-deelnemers en pensioenontvangers in 16 verschillende sectoren. In april begroetten we dus onze 100.000e pensioenontvanger. Bij Pensioenfonds PGB zijn we er voor elkaar. We zorgen dat we het goed voor elkaar hebben voor al onze deelnemers. Door goed te luisteren en te begrijpen wat zij bedoelen, blijven wij verbeteren. Zo maken we pensioen zo persoonlijk en gemakkelijk mogelijk.

Wil je meer informatie over onze Vereniging van Gepensioneerden?
Of wil je lid worden? Kijk dan op hun website, daar vind je alle informatie.