Bekijk en lees ons PGB Jaarmagazine 2022!

Wat gebeurde er afgelopen jaar? En hoe gaat het nu verder?

Voor onze deelnemers maakten we weer een online PGB Jaarmagazine. Daarin zie en lees je in hoofdlijnen wat we deden voor jouw pensioen in het afgelopen jaar. En kijken we vooruit naar belangrijke ontwikkelingen.

16 mei 2023

Belangrijkste onderwerpen:

2022 op hoofdlijnen
In het jaarmagazine praat bestuursvoorzitter Jochem Dijckmeester jou in enkele minuten bij over een turbulent jaar. En neemt hij jou mee in de ontwikkelingen in de komende periode.

Onderweg naar het nieuwe pensioen
We krijgen nieuwe regels voor pensioen, je hebt er vast al iets over gehoord of gelezen. Waarom krijgen we nieuwe pensioenregels? Wat verandert er en wat blijft er gelijk? En wat betekenen de nieuwe regels voor jou? Je leest het in ons jaarmagazine.

Waarom we duurzaam beleggen
We willen zorgen voor een goed pensioen in een leefbare wereld, waarbij risico, rendement, kosten en duurzaamheid even belangrijk zijn. Afgelopen jaar stelden we daarom een klimaatplan op, met concrete doelen. Maak kennis met enkele voorbeelden van duurzaam beleggen in de praktijk.

Lees en bekijk hier ons PGB Jaarmagazine 2022.