Doe jij mee aan ons onderzoek?

Pensioenfonds PGB belegt op een duurzame en verantwoorde manier. Dat levert op termijn een beter rendement op, verlaagt risico’s én draagt bij aan een betere wereld. Op basis van nieuwe inzichten scherpen we geregeld ons beleid aan. Zo publiceerden we eind vorig jaar het klimaatplan, waarin we onze klimaatdoelen en de bijhorende acties toelichten. En nu horen we graag jouw mening over duurzaam beleggen.

 

21 april 2023

Welke duurzame doelen passen volgens jou bij Pensioenfonds PGB?
Eind april/begin mei voeren we een online onderzoek uit om te bepalen welke duurzame doelen passen bij Pensioenfonds PGB. En dat kunnen we alleen met de hulp van onze deelnemers. We nodigen jou, als deelnemer, dan ook graag uit om aan te geven welke doelen jou het meest aanspreken en waarom. De uitkomsten gebruiken we vervolgens bij het verder aanscherpen van ons duurzaam beleggingsbeleid.

Onafhankelijk, anoniem en veilig
Vanzelfsprekend worden jouw antwoorden veilig en anoniem verwerkt. In de privacyverklaring lees je hoe wij jouw gegevens beschermen en verwerken. Een onafhankelijk onderzoeksbureau, MWM2, voert het onderzoek namens ons uit. Je maakt het onderzoek in een beveiligde omgeving.

Doe je ook mee?
Je ontvangt binnenkort een uitnodiging voor het onderzoek van MWM2. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten. Uiteraard houden we jou op de hoogte van de uitkomsten van het onderzoek.

Wil je meedenken, maar heb je jouw e-mailadres nog niet met ons gedeeld? Dan kun je dit hier invullen. Dit is heel makkelijk: je logt in met je DigiD. Vervolgens vul je je e-mailadres in bij ‘Persoonlijke gegevens en voorkeuren’. Je kan hier ook direct aangeven of je post van ons liever digitaal ontvangt.