Jouw jaaropgave 2022 is onderweg

Ontvang je pensioen van ons? Dan krijg jij aan het begin van 2023 jouw jaaropgave 2022 en de maandspecificatie van januari 2023. Afhankelijk van jouw communicatievoorkeuren, krijg jij die digitaal of per post.

19 januari 2023

Jouw jaaropgave staat klaar op mijnpgbpensioen
Je downloadt jouw jaaropgave eenvoudig via mijnpgbpensioen.nl. Klik hiervoor op het menu rechtsboven onder jouw naam. Je vindt jouw jaaropgave in jouw ‘Postvak en documenten’.

De maandspecificatie van januari 2023 staat uiterlijk eind januari op mijnpgbpensioen
Deze vind je op dezelfde plek als de jaaropgave.

Koos jij niet voor digitale post?
Dan krijg je de jaaropgave en maandspecificatie uiterlijk eind februari per post. Je krijgt jouw jaaropgave 2022 dit jaar samen met jouw maandspecificatie van januari 2023 in één envelop. Wil je jouw jaaropgave en specificatie eerder bekijken? Dan kun je nu al op jouw persoonlijke pagina op mijnpgbpensioen terecht voor de jaaropgave. En vanaf eind januari staat daar ook jouw maandspecificatie van januari.