MijnPGBpensioen is vernieuwd!

Je hebt het vast al gezien maar ons deelnemersportaal MijnPGBpensioen is verbeterd en in een nieuw jasje gestoken. Wat is er veranderd?

1 november 2022
 • Meer overzicht en inzicht in jouw pensioen 
  Je ziet nu direct hoeveel pensioen je later van ons krijgt en de informatie die voor jou van toepassing is. Met de mogelijkheid om financiële gegevens toe te voegen zodat je jouw totaalplaatje kunt bekijken. Dat geeft je dus meer overzicht en inzicht in jouw pensioen. Ook is het pensioen voor je eventuele partner makkelijker vindbaar. 

 • MijnPGBpensioen is veel gebruiksvriendelijker 
  Zo zijn jouw pensioenkeuzes beter in beeld gebracht en onthoudt MijnPGBpensioen de keuzes die je maakt. Ook hoef je je gegevens niet meer zelf in te vullen als je een wijziging doorgeeft of je pensioen aanvraagt.  

 • Vind de informatie die je zoekt  
  Ook kun je voortaan informatie zoeken binnen MijnPGBpensioen. En omdat MijnPGBpensioen gekoppeld is aan onze website, vind je veel gemakkelijker de informatie die je zoekt.   

 • Antwoord op veelgestelde vragen 
  Op veel pagina’s vind je veelgestelde vragen over de informatie op die pagina. Met natuurlijk het antwoord op die vragen.  
 • Fris uiterlijk 
  En niet onbelangrijk, het nieuwe MijnPGBpensioen ziet er ook nog eens een stuk aantrekkelijker uit.  

Neem zelf een kijkje!  
Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel zelf een kijkje op MijnPGBpensioen en ontdek ons nieuwe deelnemersportaal. 
​​​​​​​ 
We blijven MijnPGBpensioen natuurlijk verder ontwikkelen en laten je weten wanneer er nieuwe functionaliteiten zijn die voor jou handig kunnen zijn. Wil je geen nieuws missen? Geef dan jouw e-mailadres en communicatievoorkeur door. Dat kan hier 
 
Heb je vragen? Stuur ons dan een e-mail of bel naar  +31 (0) 20 541 82 00. 

Ook onze website is verbeterd 
Tegelijkertijd met de livegang van ons nieuwe deelnemersportaal, zijn ook op deze website nieuwe functionaliteiten toegevoegd: 

 • De zoekfunctie is verbeterd 
  Zo kun je zoekresultaten vanaf nu filteren op webpagina, nieuwsbericht, blogpagina of document. 
 • De navigatie is verbeterd 
  Door het zogenoemde kruimelpad bovenaan de pagina, weet je precies waar je je bevindt op de website.