Welke keuzemogelijkheden heb ik als werkgever?

We hebben de afgelopen periode goed geluisterd naar de wensen van werkgevers en sectoren. Zodat we weten wat werkgevers en sociale partners in de sectoren belangrijke onderdelen vinden in een premieregeling. Deze wensen hebben we meegenomen in onze nieuwe pensioenregelingen. In het tweede kwartaal van 2023 informeerden wij je hierover. Zo gaan we samen op weg naar het nieuwe pensioen en vinden we het belangrijk dat we stap voor stap samen optrekken.

Kan ik kiezen wat ik wil?

Niet alles wat wettelijk mogelijk is, kan bij Pensioenfonds PGB. Dat is een bewuste keuze van ons. Door een voorselectie van keuzemogelijkheden bieden we een beperkt aantal keuzes aan. We begrijpen namelijk dat pensioen ook betaalbaar moet zijn en zijn daarom kostenbewust. En we maken het hiermee eenvoudiger om tot een transitieplan te komen.

Welke keuzes heb ik?

Op basis van de gesprekken met werkgevers en de sectoren heeft Pensioenfonds PGB nieuwe pensioenregelingen vastgesteld. In onze brochure zie je de keuzemogelijkheden en welke keuzes Pensioenfonds PGB heeft gemaakt.