UPA-webinars

We kunnen je het beste met beelden laten zien hoe je jouw administratie klaarmaakt voor UPA. En wat je moet doen om een juist en volledig UPA-bericht in te sturen. Daarom organiseerden we een 2 UPA-webinars. De UPA-webinars zijn online bijeenkomsten speciaal voor werkgevers met een middelloonregeling en hun administratiekantoren.

UPA-webinar: Zo werkt UPA en zo maak je jouw administratie klaar voor UPA

De UPA-webinar voor werkgevers met een middelloonregeling en administratiekantoren geeft je antwoord op vragen als:

  • Wat verandert er voor mijn administratie?
  • Wat doet mijn softwareleverancier?
  • En wat moet ik zelf doen?

De webinar duurt 39 minuten. Heb je vragen? Stel ze via een e-mail. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Omdat dit een video is van de webinar, kun je geen vragen meer tijdens de webinar stellen. 

UPA-webinar: Voorkom verrassingen achteraf; pensioengegevens juist en volledig aanleveren

Deze UPA-webinar voor werkgevers met een middelloonregeling en administratiekantoren geeft antwoord op vragen als:

  • Welke gegevens van een arbeidsongeschikte werknemer geef ik door?
  • Welke uren geef ik op?
  • Welke gegevens geef ik door bij ouderschapsverlof?

Het is namelijk belangrijk dat je jouw UPA-berichten juist en volledig instuurt. Zodat wij jouw gegevens sneller kunnen verwerken en jouw werknemers hun juiste pensioengegevens zien op mijnpgbpensioen.nl. Je voorkomt ook verrassingen achteraf. Bijvoorbeeld dat je moet bijbetalen, omdat wij de premie berekenden met oude of verkeerde gegevens.

De UPA-webinar duurt 45 minuten. Heb je vragen? Stel ze via een e-mail. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Omdat dit een video is van de webinar, kun je geen vragen meer tijdens de webinar stellen.