Aanmelden

Welkom reisondernemer bij Pensioenfonds PGB

Fijn je te mogen begroeten als nieuwe klant. Wij kijken ernaar uit om goed te zorgen voor het pensioen van je werknemers. Per slot van rekening gaat het om het geld waar je werknemers later van moeten leven. En eerlijk is eerlijk, het is ook het pensioen waar je samen met je werknemers voor betaalt. Hoe we goed voor het pensioen zorgen én hoe we zorgen dat het pensioen groeit, vertellen we je graag. Maar eerst willen de werknemers van Pensioenfonds PGB je hartelijk welkom heten. Kijk je even naar ons welkomstfilmpje?

 


Nu weet je een beetje wie wij zijn. We maken het contact zo persoonlijk mogelijk. Daarom nemen we de komende tijd regelmatig contact met je op. Zo begeleiden we je stap voor stap in je komst naar Pensioenfonds PGB. Bijvoorbeeld in ons portaal mijnpgbdesk.nl waar je toegangsgegevens voor krijgt en waar je de pensioenzaken voor je werknemers regelt. Nu al benieuwd wat je als nieuwe klant de aankomende periode kunt verwachten? Kijk dan eens hier.

We helpen je graag!
Zoals je in het filmpje al zag: Wij helpen je graag! Bijvoorbeeld met vragen over je regeling. Of over het in orde maken van je administratie voor UPA. Daarom nodigen we je ook binnenkort uit voor een webinar waar je je vragen kunt stellen. Heb je voor die tijd vragen? Bel of mail dan. We staan voor je klaar!