Aanmelden

UPA-webinars

​We kunnenje het beste met beelden laten zien hoe je jouw administratie klaarmaakt voor UPA. En wat je moet doen om een juist en volledig UPA-bericht in te sturen. Daarom organiseerden we een tweetal UPA-webinars. De UPA-webinars zijn online bijeenkomsten speciaal voor werkgevers met een middelloonregeling en hun administratiekantoren waarin je een presentatie volgt.


 


 

UPA-webinar: Zo werkt UPA en zo maak je jouw administratie klaar voor UPA

 

 PGB Video ‭[1]‬

De UPA-webinar voor werkgevers met een middelloonregeling en administratiekantoren geeft je antwoord op vragen als: Wat verandert er voor mijn administratie? Wat doet mijn softwareleverancier? En wat moet ik zelf doen?

De webinar duurt 39 minuten. Omdat dit een video is van de webinar op 27 november 2018, kun je geen vragen meer tijdens de webinar stellen. Je kunt wel jouw vraag stellen via upa@pensioenfondspgb.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

 

UPA-webinar: Voorkom verrassingen achteraf; pensioengegevens juist en volledig aanleveren 

 

 PGB Video ‭[2]‬

 

Deze UPA-webinar voor werkgevers met een middelloonregeling en administratiekantoren geeft antwoord op vragen als:

Welke gegevens van een arbeidsongeschikte werknemer geef ik door?
Welke uren geef ik op?
Welke gegevens geef ik door bij ouderschapsverlof?

 

Het is namelijk belangrijk dat je jouw UPA-berichten juist en volledig instuurt. Zodat wij jouw gegevens sneller kunnen verwerken en jouw werknemers hun juiste pensioengegevens zien op mijnpgbpensioen.nl. Je voorkomt ook verrassingen achteraf. Bijvoorbeeld dat je moet bijbetalen omdat wij de premie berekenden met verkeerde gegevens.

 

De UPA-webinar duurt 45 minuten. Omdat dit een video is van de webinar op 7 mei 2019, kun je geen vragen meer tijdens de webinar stellen. Je kunt wel uw vraag stellen via upa@pensioenfondspgb.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. 


 

Klik hier om terug te gaan naar 'Pensioenaangifte met UPA'.