Aanmelden

Extra ouderdomspensioen voor uw werknemers

Meer financiële zekerheid voor uw werknemer als hij met pensioen gaat.
U kunt misschien extra ouderdomspensioen regelen voor uw werknemers. Voorwaarde is wel dat uw werknemers fiscale ruimte hebben om belastingvrij extra pensioen op te bouwen. En dat u dit collectief voor al uw medewerkers afspreekt.

 

 

 


Heeft u bij ons een middelloonregeling? Dan kunt u het opbouwpercentage misschien verhogen

U betaalt ons elke maand een bedrag voor de opbouw van extra ouderdomspensioen. Het opbouwpercentage bepaalt hoeveel pensioen uw werknemers opbouwen. Is het opbouwpercentage in uw pensioenregeling nu lager dan 1,875%? Dan kunt u deze verhogen. Stel: het opbouwpercentage is 1,75%. Dan kunt u ervoor zorgen dat uw werknemers maximaal 0,125% extra pensioen opbouwen. In totaal bouwen uw werknemers dan 1,875% pensioen op. Bekijk laag 2 van uw Pensioen 1-2-3 voor een voorbeeldberekening over het opbouwpercentage.

 

Heeft u bij ons een beschikbare premieregeling? Dan kunnen uw werknemers extra pensioenkapitaal opbouwen
U kunt misschien ook extra pensioenkapitaal opbouwen. De staffel die u volgt, kunt u misschien verhogen. Door te beleggen, proberen wij ervoor te zorgen dat het kapitaal groeit. Uw werknemers kopen pensioen van dit kapitaal. Ze weten vooraf dus niet hoeveel extra ouderdomspensioen ze later van ons krijgen.

 

Zo regelt u extra ouderdomspensioen
Bent u geïnteresseerd in de opbouw van extra ouderdomspensioen voor uw werknemers? Neem dan contact met ons op. Dan berekenen wij de kosten voor u. Ook leggen we uit wat de voorwaarden zijn.

U kunt ons bellen op : 020 541 83 00
Of u mailt ons via      : relatiebeheer@pensioenfondspgb.nl