Aanmelden

Extra ouderdomspensioen voor jouw werknemers

Meer financiële zekerheid voor jouw werknemer als hij met pensioen gaat.
Je kunt misschien extra ouderdomspensioen regelen voor jouw werknemers. Voorwaarde is wel dat jouw werknemers fiscale ruimte hebben om belastingvrij extra pensioen op te bouwen. En dat je dit collectief voor al jouw medewerkers afspreekt.

 

 

 


Heb je bij ons een middelloonregeling? Dan kun je het opbouwpercentage misschien verhogen

Je betaalt ons elke maand een bedrag voor de opbouw van extra ouderdomspensioen. Het opbouwpercentage bepaalt hoeveel pensioen jouw werknemers opbouwen. Is het opbouwpercentage in jouw pensioenregeling nu lager dan 1,875%? Dan kun je deze verhogen. Stel: het opbouwpercentage is 1,75%. Dan kun je ervoor zorgen dat jouw werknemers maximaal 0,125% extra pensioen opbouwen. In totaal bouwen jouw werknemers dan 1,875% pensioen op. Bekijk laag 2 van jouw Pensioen 1-2-3 voor een voorbeeldberekening over het opbouwpercentage.

 

Heb je bij ons een beschikbare premieregeling? Dan kunnen jouw werknemers extra pensioenkapitaal opbouwen
Je kunt misschien ook extra pensioenkapitaal opbouwen. De staffel die je volgt, kun je misschien verhogen. Door te beleggen, proberen wij ervoor te zorgen dat het kapitaal groeit. Jouw werknemers kopen pensioen van dit kapitaal. Ze weten vooraf dus niet hoeveel extra ouderdomspensioen ze later van ons krijgen.

 

Zo regel je extra ouderdomspensioen
Ben je geïnteresseerd in de opbouw van extra ouderdomspensioen voor jouw werknemers? Neem dan contact met ons op. Dan berekenen wij de kosten voor je. Ook leggen we uit wat de voorwaarden zijn.

Je kunt ons bellen op : 020 541 83 00
Of je mailt ons via      : relatiebeheer@pensioenfondspgb.nl