Aanmelden

Inloggen op mijn pgbpensioen.nl

Op mijnpgbpensioen.nl vindt u persoonlijke informatie over uw pensioen, zoals uw huidige pensioenregeling en de digitale post die u van ons krijgt. Inloggen op deze persoonlijke omgeving doet u met DigiD. Een DigiD-account is handig omdat tal van organisaties inmiddels gebruik maken van deze manier om in te loggen. Zoals gemeenten en de Belastingdienst.  


Heeft u nog geen DigiD?
Ga naar digid.nl en kies voor Aanvragen. U vindt daar ook veel vragen en antwoorden over DigiD.  

Wijzigingen doorgeven via mijnpgbpensioen.nl
Wilt u wijzigingen doorgeven via mijnpgbpensioen.nl? Zoals een gewijzigd e-mailadres. Dan moeten uw instellingen in DigiD juist zijn ingesteld. U geeft dan bij de instellingen op DigiD.nl aan dat u inlogt mét sms-controle of de DigiD app. U kunt daar ook de controle via sms activeren.

Woont u in het buitenland?
Wie in het buitenland woont en niet de Nederlandse nationaliteit heeft, heeft geen DigiD. Voor deze deelnemers bedachten wij daarom een andere manier om in te loggen. Woont u in het buitenland en heeft u niet de Nederlandse nationaliteit? Dan logt u in met uw burgerservicenummer (BSN) en een wachtwoord. 

U vraagt het wachtwoord bij ons op
Wilt u op mijnpgbpensioen inloggen? Dan vraagt u het wachtwoord bij ons op. Dit kan per e-mail via ks@pensioenfondspgb.nl. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 0031 20 541 82 00. Vermeldt u hierbij uw registratienummer? Dan sturen wij u zo snel mogelijk een wachtwoord toe.
 
Heeft u vragen?
We horen het ook graag als u vragen heeft. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0031 20 541 82 00 of mailen via ks@pensioenfondspgb.nl.
 

 

 Inhoudseditor

Snel naar: