Aanmelden

Welkom bij Pensioenfonds PGB

Fijn u te mogen begroeten als nieuwe klant. Wij kijken er naar uit om goed te zorgen voor uw pensioen. Per slot van rekening gaat het om het geld waar u later van moet leven. En eerlijk is eerlijk, het is ook het pensioen waar u samen met uw werkgever voor betaalt. Hoe we goed voor uw pensioen zorgen én hoe we zorgen dat uw pensioen groeit, laten we graag zien. In gewone mensentaal en met een filmpje. We vinden het namelijk belangrijk dat u weet hoe het zit met uw pensioen. Maar eerst willen de werknemers van Pensioenfonds PGB u hartelijk welkom heten. Kijkt u even naar ons welkomstfilmpje?
  
 


Nu weet u een beetje wie wij zijn. We maken het contact zo persoonlijk mogelijk. Daarom nemen we de komende tijd een aantal keer contact met u op. Om u uit te leggen wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de regeling die u had en de regeling die u bij ons krijgt. U krijgt ook een brief van ons met een zogenoemde laag 1 van uw regeling. U ziet dan in het kort hoe uw regeling er bij ons uitziet en welke keuzes u kunt maken. En hoe u precies kunt zien hoe uw pensioen er voorstaat via mijnpgbpensioen.nl waar u dan toegang toe krijgt. We hopen dat u zich snel thuis voelt. Nu al benieuwd wat u als klant van ons kunt verwachten? Kijk eens rond op onze website

We helpen u graag!
En zoals u in het filmpje al zag: Wij helpen u graag! Met het krijgen van een helder inzicht in uw pensioen. Of bij het maken van keuzes. En heeft u vragen? Bel of mail dan. We staan voor u klaar.


ks@pensioenfondspgb.nl

020 541 82 00 Inhoudseditor