Aanmelden

Inloggen met DigiD op mijnpgbpensioen doe je zo

Op mijnpgbpensioen.nl vind je persoonlijke informatie over jouw pensioen, zoals jouw huidige pensioenregeling en de digitale post die je van ons krijgt. Inloggen op deze persoonlijke omgeving doe je met DigiD. Een DigiD-account is handig omdat veel organisaties inmiddels gebruik maken van deze manier om in te loggen. Zoals gemeenten en de Belastingdienst.  

 

 

 

Heb je nog geen DigiD?
Ga naar digid.nl en klik op Aanvragen. Je vindt daar ook veel vragen en antwoorden over DigiD.

Wijzigingen doorgeven via mijnpgbpensioen.nl
Wil je wijzigingen doorgeven via mijnpgbpensioen.nl? Zoals een nieuw e-mailadres? Dan moeten jouw instellingen in DigiD juist zijn ingesteld. Je geeft dan bij de instellingen op DigiD.nl aan dat je inlogt mét sms-controle of de DigiD-app. Je kan daar ook de controle via sms activeren.

Woon je in het buitenland?
Wie in het buitenland woont en niet de Nederlandse nationaliteit heeft, heeft geen DigiD. Voor deze deelnemers bedachten wij daarom een andere manier om in te loggen. Woon je in het buitenland en heb je niet de Nederlandse nationaliteit? Dan log je in met jouw burgerservicenummer (BSN) en een wachtwoord. 

Je vraagt het wachtwoord bij ons op
Wil je inloggen vanuit het buitenland? Dan vraag je het wachtwoord bij ons op. We horen het ook graag als je vragen hebt. Je kunt ons bellen op telefoonnummer: 0031 20 541 82 00 of mailen via ks@pensioenfondspgb.nl.


 

 Inhoudseditor

Snel naar: