Aanmelden

Werkwijze betalingsregelingen Corona

Als u door de coronacrisis in financiële problemen bent gekomen of dreigt te komen, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij willen uw problemen niet onnodig groter maken en kijken graag samen met u naar welke mogelijkheden er zijn.


Werkwijze speciale betalingsregeling
Een speciale betalingsregeling kunt u het beste schriftelijk aanvragen door in ons contactformulier het onderwerp ‘Betalingsregeling aanvragen ’ te kiezen. Zo kunnen wij uw aanvraag het snelste en gemakkelijkste verwerken. Vul uw relatienummer en contactgegevens in en geef als dat kan zo concreet mogelijk aan wat uw verwachting is van het bedrag dat u kunt betalen en hoeveel termijnen u nodig heeft. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

Werkwijze stopzetten automatische incasso
Betaalt u door middel van automatische incasso en komt u in financiële problemen na een automatische incasso van ons of verwacht u hierdoor in problemen te komen? Dan kunnen wij de automatische incasso voor u stopzetten. Kies hiervoor in het contactformulier het onderwerp ‘Automatische incasso stoppen’ en vul uw gegevens is. Let op: verwerking hiervan kost 2 werkdagen.

Heeft u andere vragen of komt u er niet uit?
Neem dan gerust contact op met onze afdeling relatiebeheer, via relatiebeheer@pensioenfondspgb.nl of telefoonnummer: 020 541 83 00.