Aanmelden

Webinar beleggingskeuzevrijheid op 29 september 2020

Bent u werkgever en bouwen uw werknemers pensioenkapitaal op via de beschikbare premieregeling? Dan mogen zij een eigen beleggingsprofiel kiezen. Om uw werknemers daarbij te helpen, organiseren we op 29 september een webinar. Wilt u uw werknemers daarop wijzen? Dat kunt u doen door de volgende tekst te gebruiken, bijvoorbeeld in een intranetbericht of een e-mail aan uw werknemers. Beste collega,

Je bouwt via Pensioenfonds PGB pensioenkapitaal op. We vinden het belangrijk dat jij zelf iets te zeggen hebt over het pensioenkapitaal dat je opbouwt. Daarom is het goed om te weten dat je zelf je beleggingsprofiel kunt kiezen.
 
Meld je aan voor de webinar over beleggingskeuzevrijheid
Je kunt kiezen tussen een defensief, neutraal of offensief beleggingsprofiel. De keuze die je maakt bepaalt het risico dat je neemt én je kans op een hoger pensioen.  

Dat zit zo: Neemt u meer risico met beleggen? Dan heeft u te maken met grotere schommelingen op de beurs. Daardoor is er een grotere kans op een hoger pensioen als het meezit, maar als het tegenzit, kan uw pensioen lager uitvallen. Andersom gaat dat ook op. Neemt u minder risico? Dan zijn de schommelingen minder groot.

Pensioenfonds PGB geeft voorlichting over het verschil in de beleggingsprofielen. Het is verstandig om je aan te melden zodat je een keuze kunt maken die bij je past.

Wanneer:         dinsdag 29 september
Hoe laat:         van 19.30 tot uiterlijk 20.15 uur
Hoe meld je je aan: inschrijven doe je via de inschrijfpagina van Pensioenfonds PGB 

Heb je vragen?
Stel ze gerust tijdens de webinar! Ook daarna kun je terecht bij de klantenservice van Pensioenfonds PGB. Ook voor andere vragen over jouw pensioen kunt je hier terecht. Je bereikt ze via telefoonnummer 020 5418200 of via e-mail ks@pensioenfondspgb.nl. 

Met vriendelijke groet,
….