Aanmelden

Webinar beleggingskeuzevrijheid

Uw werknemers kunnen vanaf nu hun eigen beleggingsprofiel kiezen. Om uw werknemers te helpen bij deze keuze organiseren we een webinar. Het is namelijk belangrijk dat uw werknemers een keuze maken die bij ze past. Uiteraard bent u ook van harte welkom! 

Keuze uit 3 beleggingsprofielen
Uw werknemers kunnen, via mijnpgbpensioen.nl, uit 3 beleggingsprofielen kiezen: defensief, neutraal en offensief. De keuze die zij maken, bepaalt het risico dat ze nemen. Het bepaalt ook hun kans op een hoger pensioen.

Dat zit zo: Neemt uw werknemer meer risico met beleggen? Dan heeft hij of zij te maken met grotere schommelingen op de beurs. Daardoor is er een grotere kans op een hoger pensioen als het meezit, maar als het tegenzit, kan zijn of haar pensioen lager uitvallen. Andersom gaat dat ook op. Neemt uw werknemer minder risico? Dan zijn de schommelingen minder groot.
Graag willen wij voorlichting geven over het verschil in de beleggingsprofielen. Dan kan uw werknemer een keuze  maken die bij hem of haar past.

Wilt u uw werknemers wijzen op de webinar op 29 september? 
De webinar is een online bijeenkomst waarin uw werknemers live een presentatie volgen en antwoord krijgen op vragen als: Wat is beleggingskeuzevrijheid? Wat kan een keuze betekenen voor mijn pensioen? Hoe maak ik een passende keuze? En hoe werkt de speciale beleggingskeuze-adviestool?
De webinar duurt maximaal 45 minuten en tijdens de webinar kunnen uw medewerkes ook vragen stellen. We beantwoorden deze zoveel mogelijk tijdens de uitzending. Uw werknemers én u zijn van harte welkom om deel te nemen. 

​Wanneer:
​dinsdag 29 september
​Hoe laat:
​van 19:30 uur tot uiterlijk 20:15 uur
​Hoe meldt u zich aan:
​inschrijven gaat eenvoudig via de inschrijfpagina


Wilt u uw werknemers op de webinar wijzen? We hebben alvast een voorbeeldtekst voor u gemaakt. U kunt deze aan uw werknemers sturen.  

Meer weten?
Wilt u meer weten over beleggingskeuzevrijheid? Kijk dan op pensioenfondspgb.nl/beleggingskeuze