Aanmelden

Regionale themabijeenkomsten 2019

Wat speelt er bij Pensioenfonds PGB? Wat zijn onze verwachtingen voor de premieontwikkeling in 2020 en hoe staan we er financieel gezien voor?
In juni 2019 organiseren we weer 4 regionale themabijeenkomsten om u bij te praten over actuele ontwikkelingen. De bijeenkomsten vinden aan het eind van de middag plaats op 4 locaties in het land.  

De data en locaties zijn:
Woensdag 12 juni 2019 Hotel Van der Valk Eindhoven   
Dinsdag 18 juni 2019     Worldhotel Wings Rotterdam    
Dinsdag 25 juni 2019     Hotel Van der Valk Hoofddorp/Schiphol   
Woensdag 26 juni 2019 Hotel Van der Valk Zwolle  
    
De ontvangst is vanaf 15.30 uur. Rond 17.30 uur sluiten we af met een netwerkborrel. 

Programma
Tijdens de bijeenkomst gaan MVB-expert Jacqueline van Voorthuizen of directeur vermogensbeheer Harold Clijsen in op uw vragen over duurzaam beleggen van pensioengeld. Daaraan voorafgaand neemt mijn collegabestuurder Freek Busweiler de actualiteiten en toekomstvisie voor zijn rekening. Samen met andere aanwezigen van het pensioenfonds gaan we ook graag met u in gesprek over onze vorderingen op het gebied van beleggingsbeleid en klantbediening.

Aanmelden
Bent u  geïnteresseerd? Laat ons dan weten naar welke locatie u wilt komen. U kunt zich hier aanmelden. Denkt u dat een van uw collega’s geïnteresseerd zal zijn? Net als vorig jaar zijn medewerkers van uw afdeling HR, maar ook leden van de directie of ondernemingsraad van harte welkom.Meer informatie? 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neemt u dan contact op met onze afdeling Relatiebeheer via relatiebeheer@pensioenfondspgb.nl of 020 54 18 300. U kunt ook mailen of bellen met een van onze medewerkers op het bestuursbureau via communicatie@pensioenfondspgb.nl of 020 75 32 950.