Aanmelden

Pensioeninformatieset werknemers kunststof- rubber- en lijmindustrie

Pensioeninformatieset voor werknemers in de kunststof- rubber- en lijmindustrie. 
Onze producten en middelen willen we zo goed mogelijk laten aansluiten op de behoeften van onze deelnemers en werkgevers. Daarom vragen we steeds vaker aan onze klanten waar zij behoefte aan hebben. Meerdere werkgevers in uw branche (KRI) hadden een duidelijke wens: een informatieset over pensioen voor hun werknemers. Hier leest u er meer over.


In overleg met werkgevers uit uw branche hebben we een informatieset gemaakt
Wij hebben samen met een aantal werkgevers uit uw branche gewerkt aan een informatieset voor deelnemers aan ons pensioenfonds. Belangrijke wens daarbij was om de goede kenmerken van de pensioenregeling in uw sector in het oog te laten springen. Met als resultaat een informatieset, specifiek gericht op de pensioenregeling van uw werknemers. 

U kunt de informatieset vanaf nu gebruiken voor uw werknemers!
U vindt de informatieset hieronder. De informatieset bestaat uit meerdere communicatiemiddelen die u aan uw werknemers kunt geven of kunt inzetten binnen uw bedrijf:


Leaflets levensgebeurtenissen:


U kunt de middelen afdrukken of digitaal aanbieden aan uw werknemers, afhankelijk van de wensen. 

Wilt u uw logo op de poster? Dat kan!
Op de poster hebben we ruimte open gelaten. Daar kunt u eventueel uw logo plaatsen. Wilt u dat, maar kunt u dat niet zelf? Geef dan uw logo aan ons door via relatiebeheer@pensioenfondspgb.nl. Dan regelen wij het voor u!