Aanmelden

Van u naar je

25-6-2021


Van u naar je
Je hebt het misschien al gezien. Op de website spreken we je niet meer aan met u, maar met je. 

Wens van ons klantenpanel
In april vroegen wij aan ruim 300 deelnemers van ons klantenpanel hoe zij het liefst worden aangesproken door ons. We vroegen dit omdat we zo persoonlijk mogelijk willen communiceren. Ruim driekwart van de ondervraagden gaf aan het liefst met 'je' aangeschreven te worden. We spreken onze deelnemers, gepensioneerden en werkgevers aan op de manier die zij het prettigst vinden. Daarom zijn alle berichten op de website vanaf nu in de je-vorm.

PGB Beeld al in de je-vorm
In maart kreeg je ons magazine ‘PGB Beeld’ op jouw (digitale) deurmat. In dit magazine spraken we je ook al aan met 'je'. Dit werd in het algemeen heel goed ontvangen. Ook de deelnemers en werkgevers van het naar ons overgekomen pensioenfonds voor de reisbranche krijgen hun communicatie al in de je-vorm. Dat waren zij al zo gewend van hun vorige pensioenfonds. Zij hadden hier al goede ervaringen mee.

De volgende fase
PGB Beeld en onze website zijn het begin van de omzetting van onze communicatie. De volgende stap is onze digitale nieuwsbrieven. Was de editie die je laatst kreeg nog in de u-vorm, in de volgende nieuwsbrief spreken we je al aan met je. Jouw mening is heel belangrijk voor ons. Daarom blijven we toetsen of de aanspreekvorm die we gebruiken nog steeds bevalt. Als uit de resultaten blijkt dat onze deelnemers nog steeds het liefst met je worden aangesproken, lees je straks ook op mijnpgbpensioen.nl en in onze brieven geen u meer. 

Denk je ook graag met ons mee?
Meld je dan aan voor ons klantenpanel. Wij vragen dan een paar keer per jaar om jouw mening over allerlei onderwerpen rondom Pensioenfonds PGB. Dit is natuurlijk helemaal vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. In mijnpgbpensioen kun je je eenvoudig aanmelden door het klantenpanel aan te klikken bij communicatievoorkeuren.


Nieuwsarchief