Aanmelden

Vacature bestuurslid Pensioenfonds PGB

26-6-2018

​Per 1 juli verstrijkt de benoemingstermijn van ons bestuurslid Tom Vollebergh. De Vereniging van Gepensioneerden van PGB (VVG) en vakorganisaties kunnen geschikte kandidaten voordragen voor de vacature die hierdoor ontstaat. 

De VVG heeft Tom Vollebergh inmiddels voorgedragen als hun kandidaat voor herbenoeming. Deelnemers kunnen zich ook kandidaat stellen of een door hen gewenste kandidaat naar voren schuiven. Hiervoor is de steun nodig van minimaal 500 pensioengerechtigde deelnemers van Pensioenfonds PGB.

Wilt u zichzelf of iemand anders kandidaat stellen? Dat kan tot 27 juli 2018 via de kiescommissie van het bestuur. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding terecht bij de secretaris van de commissie: mr. Hans van Vliet, A.J. Ernststraat 595-H, 1082 LD Amsterdam.

Functieprofiel: ervaring met pensioen noodzakelijk
Het bestuurslid maakt deel uit van het multidisciplinair samengestelde bestuur en krijgt de portefeuille informatievoorziening en uitbesteding. Daarnaast draagt hij of zij samen met de andere bestuursleden de collectieve eindverantwoordelijkheid. Dat geldt ook voor terreinen als vermogensbeheer, actuariaat, financiering, accounting, risicomanagement en juridische zaken. Kandidaten moeten beschikken over een brede bestuurlijke ervaring en actuele kennis van en ervaring in de pensioenwereld.

Klik hier voor het functieprofiel.

Nieuwsarchief