Aanmelden

Uitbreiding kunststof- en rubberindustrie

7-7-2016

​Sociale partners in de kunststof-, rubber- en lijmindustrie hebben een principeakkoord gesloten met Pensioenfonds PGB over de uitvoering van hun vrijwillige pensioenregeling vanaf 2017.

Op donderdag 7 juli is hiervoor een intentieovereenkomst ondertekend door vertegenwoordigers van NWBP (NRK-werkgeversvereniging Branche Pensioenregeling), vakbonden FNV, CNV en De Unie en het bestuur van Pensioenfonds PGB.

Eigen vrijwillige bedrijfstakpensioenregeling
Werkgevers en vakbonden in de sector zijn verheugd dat ze hun eigen bedrijfstakpensioenregeling kunnen behouden, nu Bedrijfstakpensioenfonds Kunststof- en Rubberindustrie niet meer zelfstandig kan voortbestaan.

Pensioenfonds PGB is blij dat de sociale partners in de sector ervoor kiezen hun vrijwillige bedrijfstakregeling bij PGB onder te brengen. Het pensioenfonds voert al langer regelingen uit voor individuele werkgevers in de kunststof- en rubberindustrie.

Lees hier het persbericht over het principeakkoord tussen de sociale partners in de Kunststof- en Rubberindustrie en Pensioenfonds PGB.

 

Vertegenwoordigers van werkgevers en vakbonden in de kunststof- en rubberindustrie
en het bestuur van Pensioenfonds PGB tekenden donderdag 7 juli 2016 het principeakkoord.

 

 

Vorig nieuwsartikel
Pensioen in 3 stappen

Volgend nieuwsartikel
Jaarverslag 2015 gepubliceerd

Nieuwsarchief