Aanmelden

Snel en veilig inloggen op mijnpgbdesk.nl met eHerkenning

27-7-2021

Werkgevers kunnen vanaf nu ook inloggen op mijnpgbdesk.nl met eHerkenning, de DigiD voor bedrijven. Met eHerkenning log je op één manier in bij meer dan 500 organisaties. En nu dus ook bij Pensioenfonds PGB. Zo regel je veilig en snel de online zaken van je organisatie.

Administratiekantoren en concerns kunnen nog niet inloggen met eHerkenning. We onderzoeken momenteel hoe we dit in de toekomst wel mogelijk kunnen maken. 


Wat is eHerkenning?
Door het systeem van eHerkenning log je in op een veilige omgeving. De inlog van eHerkenning is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Daarnaast heb je de zekerheid dat de website waar je inlogt betrouwbaar is. Overheidsorganisaties maken al gebruik van deze manier van inloggen. Wie weet doe jij dit ook al, bijvoorbeeld bij het regelen van jouw belastingaangifte. 
Met één account inloggen bij meerdere organisaties
Het grote gemak van eHerkenning is dat je bij meerdere organisaties kunt inloggen met hetzelfde wachtwoord. Je hebt dus niet meer voor elke partij aparte accounts en inlogcodes nodig.

Wanneer kun je eHerkenning aanvragen?
Je kunt eHerkenning aanvragen als je een KVK-nummer hebt. Hiervoor ga je naar eHerkenning.nl

Wil je toch liever blijven inloggen met je relatienummer?
Dan kan dat ook nog steeds. Je logt dan in zoals je al gewend was met je relatienummer en wachtwoord. 

Wil je meer weten? 
Op eHerkenning.nl lees je meer informatie over het inloggen met eHerkenning. Je vraagt hier ook meteen jouw eigen eHerkenning aan.Nieuwsarchief