Aanmelden

Samen op weg naar vernieuwd pensioen

18-6-2019

De achterbannen van vakbonden CNV, FNV en VCP zijn akkoord gegaan met de hoofdlijnen van het pensioenstelsel voor de toekomst. Dat betekent dat er vanaf nu begonnen kan worden met de concrete invulling van de twee verschillende pensioencontracten en de bijbehorende wettelijke regels.

 

Pensioenfonds PGB  is blij dat er ook in de toekomst een keuze blijft voor bedrijfstakken en ondernemingen die bij ons hun pensioenregeling hebben ondergebracht, ook al zullen de huidige uitkerings- en premieregelingen veranderen door de nieuwe spelregels.

 

We dragen graag bij aan het uitwerken van de nieuwe contracten met de kennis en ervaring die we hebben opgedaan met het uitvoeren van uitkerings- en premieregelingen en combinaties daarvan.

 

De komende periode volgen we nauwgezet hoe de uitwerking van de nieuwe contracten onder leiding van de stuurgroep van kabinet en sociale partners eruit komt te zien. We zetten ons daarbij in om onze sociale partners, werkgevers en deelnemers actief mee te nemen in de veranderingen die op hen afkomen.

 

Zie ook: PGB blij met eensgezindheid over nieuwe pensioenstelsel

Nieuwsarchief