Aanmelden

Pensioenfonds PGB verhuist van Amsterdam naar Amstelveen

22-9-2020

Per 1 oktober 2020 verhuist Pensioenfonds PGB naar de Prof. E.M. Meijerslaan 2 in Amstelveen. Op deze locatie zitten het bestuur, het bestuursbureau en alle medewerkers van de uitvoeringsorganisatie nu samen onder één dak. In ons nieuwe kantoorpand, Atria genaamd, is er ruimte voor ontmoeting en bieden we onze medewerkers een fijne en moderne werkplek. Daarmee draagt Atria bij aan een meer toekomstgerichte en efficiëntere PGB-organisatie.


Toekomstgerichte organisatie
Als pensioenfonds zijn we gewend om vooruit te kijken. We voorzien verdere groei en daarmee de noodzaak om te kiezen voor huisvesting die daarbij past. We zochten een plek waar we een moderne werkomgeving kunnen bieden aan onze medewerkers. Waar we werken met een flexibel werkplekconcept dat aansluit bij de technologie om digitaal te werken. En waar samenwerken onder één dak zorgt voor kortere lijntjes en een versterking van onze saamhorigheid. Kortom, een nieuwe manier van werken die bijdraagt aan een meer tevreden en efficiëntere organisatie. En dat is niet alleen fijn voor onze medewerkers, maar ook voor onze werkgevers en deelnemers. Met Atria zijn we erin geslaagd om die plek te creëren. .

Naast een prettige werkplek ook een ontmoetingsplek
Atria is ook een ontmoetingsplek voor onder meer sociale partners, werkgevers en deelnemers. Daar hebben we bij de inrichting van het pand rekening mee gehouden. Er zijn verschillende plekken waar je kunt gaan zitten om te werken, te ontmoeten of te vergaderen. Waar we gasten kunnen verwelkomen in een zakelijke of juist ontspannen sfeer. Dat maakt Atria voor iedereen een fijne plek om te werken!

Atria is een groen pand
Uiteraard zijn wij ons als pensioenfonds heel bewust van onze bijdrage aan de verduurzaming van onze wereld. Ook daarbij kijken we naar de lange termijn. Dus bij ons besluit om te verhuizen, de verbouwing en inrichting van Atria zijn duurzaamheid en kostenbewustheid belangrijke uitgangspunten geweest. We hebben veel materialen hergebruikt, zoals een deel van ons tapijt. We hebben gekozen voor het gebruik van duurzame materialen waar dat mogelijk was. Waarbij we continu kostenbewuste keuzes hebben gemaakt. En in combinatie met veel groen en licht in ons nieuwe pand hebben we bovendien een natuurlijke sfeer gecreëerd.

Samen bouwen aan Atria
We zijn er trots op dat we met veel partijen hebben samengewerkt aan de realisatie van Atria. Met externe partijen die ons hebben begeleid en geadviseerd tijdens de verbouwing. Maar vooral ook met onze medewerkers van de verschillende afdelingen binnen de PGB-organisatie. Zij hebben een belangrijke stem gehad bij keuzes die zijn gemaakt. Zo hebben we ervoor gezorgd dat Atria ook goed aansluit bij de behoeften op de werkvloer. Samen optrekken hierin is voor ons erg belangrijk geweest. Het verstevigt onze onderlinge band en betrokkenheid. We kunnen met trots en met recht zeggen dat we samen hebben gebouwd aan onze verder groei!

Helaas werken we nog niet op kantoor
Door de coronacrisis werken we nu nog zoveel mogelijk vanuit huis. Ons nieuwe pand is wel voorzien van alle benodigde maatregelen om op kantoor te kunnen werken als dat nodig is. Echter, tot de overheid het advies om zoveel mogelijk thuis te werken intrekt, is Atria dus nog niet volledig in gebruik. Maar uiteraard heten wij u daar in de toekomst graag van harte welkom als u bij ons een afspraak heeft. 

Ons nieuwe bezoekadres en correspondentieadres

Ons nieuwe bezoekadres is:
Prof. E.M. Meijerslaan 2
1183 AV Amstelveen

Ons nieuwe correspondentieadres:
Postbus 2311
1180 EH Amstelveen

De overige contactgegevens blijven ongewijzigd.


Nieuwsarchief