Aanmelden

Pensioenfonds PGB en VVG starten digitaal platform PensioenTrefpunt

13-10-2021

Pensioenfonds PGB start samen met de Vereniging van Gepensioneerden (VVG) het digitale platform PensioenTrefpunt. Dé plek waar gepensioneerden met elkaar in contact kunnen komen. PensioenTrefpunt is woensdag 13 oktober gelanceerd tijdens de algemene ledenvergadering van de VVG."Wat mij aanspreekt is dat we het over pensioen hebben, maar ook over andere interesses"
Voor de lancering van het platform is aan diverse VVG-leden gevraagd welke thema's zij op PensioenTrefpunt willen bespreken. Het nieuwe pensioenakkoord en het achterblijven van een verhoging (indexatie) werden aangekaart. Maar ook maatschappelijke onderwerpen zoals zorg en welzijn kwamen aan bod. Vooral elkaar helpen en tips uitwisselen rondom pensioen vinden leden van toegevoegde waarde. Wat de meesten betreft is het doel van PensioenTrefpunt tweeledig: praten en kennis delen over pensioenen en leeftijdsgenoten ontmoeten met gelijke interesses.

Kom met elkaar in contact
Leden kunnen op PensioenTrefpunt schrijvend, op een moment dat het hen uitkomt, vragen stellen, op berichten reageren, een onderwerp aankaarten of anderen op weg helpen. Het platform is in eerste instantie een proef met als doel te onderzoeken of een online platform geschikt is om gepensioneerden met elkaar in contact te brengen. De input van de leden kan ook worden meegenomen in discussies en werkgroepen. 

Heb je interesse om mee te doen met deze proef?
Ben je lid van de VVG en wil je meedoen? Meld je aan door een e-mail te sturen naar pensioentrefpunt@pensioenfondspgb.nl. Wil je meer informatie over de VVG of wil je lid worden? Ga dan naar vvgpgb.nl

Nieuwsarchief