Aanmelden

Nieuwe website!

15-11-2018

De website van Pensioenfonds PGB ziet er sinds kort anders uit. Niet alleen de vormgeving is aangepast, er zijn ook nieuwe functies beschikbaar. Zodat de juiste informatie sneller vindbaar is.  

Belangrijkste verbeterpunten
De belangrijkste verbeterpunten van de vernieuwde website zijn:

Structuur
De website is overzichtelijker geworden zodat u in één oogopslag ziet waar u bent en minder hoeven te scrollen.

Navigatie
U kunt gemakkelijker doorklikken en u vindt daardoor sneller de informatie die voor u bestemd is; bijvoorbeeld door het nieuwe ‘snel naar’-menu.

Zoekfunctie
Deze functie is opnieuw ingericht, gebruiksvriendelijker geworden en de zoekresultaten zijn beter te filteren.

Engelstalige informatie
Alle relevante informatie is nu ook in het Engels beschikbaar en de Engelstalige website biedt dezelfde functies en ziet er hetzelfde uit als de Nederlandse versie.

 

Continu verbeteren
De verbeteringen komen voort uit gesprekken met onze klantenpanels en analyse van gebruiksgegevens van onze website. Hopelijk vindt u snel uw weg op onze vernieuwde website. En ervaart u dit als een verbetering. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de website van Pensioenfonds PGB, dan kunt u altijd een e-mail sturen aan communicatie@pensioenfondspgb.nl. Zo kunnen we onze website continu blijven verbeteren. 

Denk met ons mee in het klantenpanel
Wilt u ook helpen om onze informatie over pensioen verder te verbeteren? En zo bij te dragen aan het vergroten van de pensioenkennis en het pensioenbewustzijn van onze (gepensioneerde) deelnemers en werkgevers? Meldt u zich dan aan voor ons klantenpanel. Hoe u dat doet, leest u hier.


 

Nieuwsarchief