Aanmelden

Nieuwe voorzitter VVG

19-5-2016

De nieuwe voorzitter van de Vereniging van Gepensioneerden van Pensioenfonds PGB (VVG-PGB), Jos van Rijsingen, neemt namens de gepensioneerden plaats in het verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds PGB.

Het verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds PGB telt 18 leden. Daarvan vertegenwoordigen 6 leden de gepensioneerde deelnemers van het pensioenfonds. VVG-PGB benoemt er daarvan 3.

De overige 3 vertegenwoordigers van gepensioneerden worden afgevaardigd door vakbonden FNV KIEM (2) en CNV Vakmensen(1).  De verdeling is onlangs veranderd omdat het aantal leden van VVG-PGB is toegenomen tot ongeveer 12.000.  

Jos van Rijsingen (63) werkte tot 1 januari 2016 als journalist bij uitgeefconcern De Persgroep en daarvoor bij Wegener. Zowel als journalist als vanuit de ondernemingsraad bouwde hij pensioenexpertise op. Hij volgt in het verantwoordingsorgaan Victor Doorn op, de in april afgetreden voorzitter van VVG-PGB.

De VVG-PGB heeft door de benoeming van Van Rijsingen nu 2 leden in het verantwoordingsorgaan. Dat betekent dat de vereniging nog 1 lid in het verantwoordingsorgaan kan benoemen per 1 juli 2016.  

Vorig nieuwsartikel
Herstelplan vernieuwd

Volgend nieuwsartikel
Uw mening telt!

Nieuwsarchief