Aanmelden

Hoeveel risico wil je lopen met je pensioen?

29-9-2021

Gebruik jouw invloed door mee te doen met ons onderzoek!

De meerderheid van onze deelnemers is bereid meer beleggingsrisico te nemen, als dit de kans op een hoger pensioen vergroot. Dat bleek uit een onderzoek dat we in 2019 hebben

gehouden. Begin oktober 2021 houden we een nieuw digitaal onderzoek.


Jouw mening geeft ons meer inzicht
Met de komst van het nieuwe pensioenstelsel vinden we het nóg belangrijker om te weten welke risico's jij met je pensioen wilt nemen. Dat geldt voor jou als je nog pensioen opbouwt. Maar ook zeker als je al pensioen van ons krijgt. Vandaar dat wij onderzoeken of we als Pensioenfonds PGB nog op koers liggen. Zodat wij weten hoe we jouw geld het best kunnen beleggen. Het gaat immers om jóuw pensioen. En dat pensioen moet passen bij jouw situatie en jouw wensen.


Meedoen betekent je stem laten horen!
In oktober organiseren we daarom opnieuw een digitaal onderzoek over dit thema. Als je hieraan meedoet, stellen we je enkele vragen. Het onderzoek duurt ongeveer 10 minuten. De vragen zijn kort en duidelijk; je kunt ze eenvoudig beantwoorden. Zeg nu zelf: meedoen aan dit onderzoek is toch een makkelijke manier om invloed op je pensioen te hebben?


Op 7 oktober ontvang je een uitnodigingsmail als je mee wilt doen aan onderzoek
In de uitnodigingsmail die je van ons ontvangt, zit een link naar onderzoeksbureau IG&H, met wie we dit onderzoek organiseren. We willen benadrukken dat het hier dus niet om een phishingmail gaat!


Wil je graag meedoen aan het onderzoek maar heb je nog niet gekozen voor digitale communicatie van ons? Geef dat dan alsnog aan voor maandag 4 oktober:

  1. Ga naar mijnpgbpensioen.nl.
  2. Log in met DigiD.
  3. Geef via je communicatievoorkeuren op de hoofdpagina aan dat je mee wil doen aan onderzoek, geef je e-mailadres door en bevestig je keuze. 
Heb je vragen?
Lees hier de antwoorden op de veelgestelde vragen.


Nieuwsarchief