Aanmelden

De nieuwe PGB Beeld is uit

19-3-2019

​Deze week ontvangen al onze deelnemers de nieuwe PGB Beeld. Volgende week valt het pensioenmagazine ook bij de gepensioneerden op de mat.


 

Welke keuzes over uw pensioen heeft u zelf?
In de editie voor deelnemers leest u onder andere over de stijgende AOW-leeftijd en wanneer u met pensioen kunt gaan. Daarnaast leest u hoe het precies zit met het verhogen van het pensioen.
Ook geven 2 deelnemers antwoord op de vraag of zij in hun dagelijkse leven weleens stilstaan bij de keuzes die ze kunnen maken over hun pensioen. En hoe de Pensioen in Zicht bijeenkomst u kan helpen in het maken van deze keuze.

 

Overgang van werk naar pensioen
In de editie voor gepensioneerden vertellen 2 gepensioneerden over hun ervaringen met de overgang van werk naar pensioen. Wat komt er bij kijken? Wat verandert er financieel?

 

Pensioen kun je uittekenen
Onze deelnemers geven aan dat korte animatiefilmpjes tot de verbeelding spreken. Daarom maken wij meerdere filmpjes over pensioenonderwerpen die leven bij  onze deelnemers. In beide interactieve digitale magazines praten wij u bij!

 

Misverstanden over pensioen
Meer dan de helft van onze deelnemers maakt zich zorgen over zijn pensioen. Dat is één van de conclusies uit het deelnemersonderzoek dat wij in 2018 uitvoerden. Uit dat onderzoek komt ook een aantal misverstanden over pensioen naar voren. De belangrijkste misverstanden bespreken we in beide edities van PGB Beeld.

 

Klik hier voor de pdf van PGB Beeld Deelnemers.
Klik hier voor de pdf van PGB Beeld Gepensioneerden.

Vorig nieuwsartikel
De Canon van PGB

Nieuwsarchief