Aanmelden

De nieuwe PGB Beeld is uit!

31-3-2020

Afgelopen week verscheen de nieuwe editie van ons pensioenmagazine PGB Beeld. Afhankelijk van uw voorkeur ontvangt u dit op papier of als interactief, digitaal magazine. 


Wat leest u in PGB Beeld?

In deze editie leest u de antwoorden op 6 veelgestelde vragen over het verhogen en verlagen van uw pensioen. Ook leest u het persoonlijke verhaal van Bert Uil uit de Canon van Pensioenfonds PGB. Hij vertelt over zijn eerste werkweek van 48 uur, zijn eerste salaris en een allesbrander. En u leest over onze ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord beleggen.


Pensioen in beeld

Onze deelnemers geven aan dat korte animatiefilmpjes tot de verbeelding spreken. Daarom maakten wij meerdere filmpjes over pensioenonderwerpen die leven bij onze deelnemers. In ons magazine ziet u welke filmpjes wij voor u maakten. Bijvoorbeeld ons nieuwe filmpje over welke rol de rente, ons rendement en de dekkingsgraad spelen voor uw pensioen.

Digitaal communiceren: kies zelf wat u wel en niet digitaal krijgt
Uit ons deelnemersonderzoek kwam naar voren dat er in toenemende mate behoefte is aan digitale communicatie. Daarom kunt u nu op mijnpgbpensioen.nl aangeven welke informatie u digitaal van ons wilt krijgen. Of juist niet. Via de hoofdpagina op mijnpgbpensioen.nl geeft u heel gemakkelijk uw communicatievoorkeuren aan ons door. U kunt deze gegevens op elk moment wijzigen.

Nieuw: 2 edities van PGB Beeld per jaar
Vanaf dit jaar maken wij 2 edities van PGB Beeld per jaar. In het najaar krijgt u dus ons volgende pensioenmagazine. Dit maken we zowel fysiek als digitaal. Op mijnpgbpensioen.nl geeft u aan welke versie u wilt ontvangen.

Klik hier voor het online magazine van PGB Beeld voor gepensioneerden.
Klik hier voor de pdf van PGB Beeld voor gepensioneerden.


Nieuwsarchief