Aanmelden

De nieuwe PGB Beeld Gepensioneerden is uit

6-11-2020
Afgelopen week verscheen de nieuwe editie van ons pensioenmagazine PGB Beeld. Afhankelijk van uw voorkeur ontvangt u dit op papier of als interactief, digitaal magazine. 

Wat leest u in PGB Beeld?
In deze editie leest u over het nieuwe pensioenstelsel en wat dit voor u betekent. Ook leest u over onze ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord beleggen. Dit jaar besloot het bestuur dit naar een hoger niveau te tillen door te kiezen voor een geïntegreerd beleid. 

Nieuw platform voor pensioenadministratie
Pensioenfonds PGB gaat samen met Achmea en CGI een nieuw platform voor pensioenadministratie opzetten. Wat betekent dit voor u als gepensioneerde deelnemer? We vroegen het aan Tom Vollebergh, die als bestuurder nauw betrokken is bij de opzet van het nieuwe platform. 

Pensioenfonds PGB komt naar u toe!
Tot de uitbraak van het coronavirus kon u bij ons langskomen met vragen over uw pensioen. En we organiseerden regelmatig bijeenkomsten. Dat kan nu (voorlopig) niet. Daarom komen we naar u toe. Op veilige afstand…
namelijk digitaal. En dat doen we nog steeds zo persoonlijk mogelijk. Zo organiseerden we in juli een interactieve uitzending voor bijna-gepensioneerden.

Nieuw: 2 edities van PGB Beeld per jaar
Vanaf dit jaar maken wij 2 edities van PGB Beeld per jaar. Begin volgend jaar krijgt u dus ons volgende pensioenmagazine. Dit maken we zowel fysiek als digitaal. Op mijnpgbpensioen.nl geeft u aan welke versie u wilt ontvangen.

Klik hier voor het online magazine van PGB Beeld voor gepensioneerden.
Klik hier voor de pdf van PGB Beeld voor gepensioneerden.Nieuwsarchief