Aanmelden

Coronavirus: bereikbaarheid

13-3-2020
Als gevolg van de maatregelen die zijn getroffen ter bestrijding van het coronavirus zijn veel bedrijven gesloten of wordt er bij deze bedrijven zo veel mogelijk thuis gewerkt. Ook Pensioenfonds PGB heeft maatregelen genomen, om er zeker van te zijn dat we ons werk kunnen blijven doen. En om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. 

Geen fysiek bezoek, wel digitaal en telefonisch bereikbaar
In ieder geval tot en met 1 juli is het niet mogelijk om fysiek bij ons op bezoek te komen. Ons kantoor is gesloten. U kunt ons wel gewoon blijven mailen en bellen. Het kan wel iets langer duren dan normaal voordat u ons aan de lijn krijgt. Uw vraag digitaal stellen gaat heel gemakkelijk via ons contactformulier. Ook worden de pensioenen gewoon overgemaakt, zoals u van ons gewend bent. Meer hierover leest u in de column van Jochem Dijckmeester.

Onrust op financiële markten
We zijn de afgelopen weken geconfronteerd met een verder dalende rente en met heftige dalingen op de aandelenbeurzen. Daarmee worden we geraakt aan twee kanten. De onrust op de financiële markten baart ons uiteraard zorgen, zoals u kunt lezen in dit nieuwsbericht.

We houden u via deze website en via onze digitale nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen.

Heeft u vragen?
We hebben een overzicht gemaakt van enkele veelgestelde vragen die wij kregen over de gevolgen voor uw pensioen en de maatregelen die door Pensioenfonds PGB zijn genomen. Klik hier voor de antwoorden op deze vragen.Nieuwsarchief