Aanmelden

Meld u aan voor de webinar beleggingskeuzevrijheid

Meld u aan voor de webinar beleggingskeuzevrijheid 
U bouwt pensioenkapitaal op bij Pensioenfonds PGB. Wij beleggen dit kapitaal voor u. U kunt vanaf nu uw eigen beleggingsprofiel kiezen. Hierover kreeg u ook een brief van ons. Het is belangrijk dat u een profiel kiest dat bij u past. Meld u daarom aan voor de webinar op 29 september. Keuze uit 3 beleggingsprofielen
U kunt, via mijnpgbpensioen.nl, uit 3 beleggingsprofielen kiezen: defensief, neutraal en offensief. De keuze die u maakt, bepaalt het risico dat u neemt. Het bepaalt ook uw kans op een hoger pensioen. Dat zit zo: Neemt u meer risico met beleggen? Dan heeft u te maken met grotere schommelingen op de beurs. Daardoor is er een grotere kans op een hoger pensioen als het meezit, maar als het tegenzit, kan uw pensioen lager uitvallen. Andersom gaat dat ook op. Neemt u minder risico? Dan zijn de schommelingen minder groot.
Graag willen wij voorlichting geven over het verschil in de beleggingsprofielen. Dan kunt u een keuze  maken die bij u past.

Meld u aan voor de webinar op 29 september
De webinar is een online bijeenkomst. U volgt vanuit huis live een presentatie en krijgt antwoord op vragen als: Wat is beleggingskeuzevrijheid? Wat kan een keuze betekenen voor mijn pensioen? Hoe maak ik een passende keuze? En hoe werkt de speciale beleggingskeuze-adviestool?

De webinar duurt maximaal 45 minuten en tijdens de webinar kunt u ook vragen stellen. We beantwoorden deze zoveel mogelijk tijdens de uitzending. U bent van harte welkom om deel te nemen. 

​Wanneer:
​dinsdag 29 september
​Hoe laat:
​van 19:30 uur tot uiterlijk 20:15 uur
​Hoe meldt u zich aan:
​inschrijven gaat eenvoudig via de inschrijfpagina