Aanmelden

Henri den Boer versterkt PGB Pensioendiensten

1-4-2021
Henri den Boer stuurt vanaf 1 april de afdeling Business Development & Strategisch Relatie Management aan bij PGB Pensioendiensten, de uitvoeringsorganisatie van Pensioenfonds PGB. 

Hiermee speelt onze uitvoeringsorganisatie in op de verwachte extra druk op het terrein van relatiebeheer en aansluitingen door de komst van het nieuwe pensioenstelsel. De overgang naar het nieuwe pensioen is een grote operatie. Hierbij is het belangrijk bestaande en nieuwe werkgevers goed te ondersteunen en te investeren in klantcontact en kennisdeling.     

Henri den Boer (1968) werkt al ruim 20 jaar in de pensioenbranche. Hij heeft veel ervaring, zowel op het gebied van business development voor grote werkgevers en pensioenfondsen, als in het aansturen van relatiemanagement teams. Hij werkte op directieniveau bij onder meer Nationale-Nederlanden en MN, de uitvoeringsorganisatie van pensioenfondsen PMT en PME. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor business development bij Stap Algemeen Pensioenfonds. 

Henri den Boer: “Ik kijk ernaar uit om de relatie met werkgevers en sociale partners te verstevigen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Pensioenfonds PGB.”Nieuwsarchief