Aanmelden

Aan- en afmelden digitale communicatie

Bent u deelnemer?
​We communiceren het liefst digitaal met u. Dat is gemakkelijk voor u omdat u uw post van ons niet meer hoeft te bewaren. En het scheelt kosten. Als u kiest voor digitale informatie, krijgt u een e-mail als er post voor u klaarstaat. Ook krijgt u ongeveer vier keer per jaar onze digitale nieuwsbrief en ontvangt u uitodigingen voor bijeenkomsten digitaal.
 
Aanmelden voor digitale communicatie gaat eenvoudig via uw persoonlijke profiel op mijnpgbpensioen.nl. Daar kunt u zich ook afmelden als u uw post liever ‘op papier’ ontvangt. Op dit moment kunt u zich niet separaat aan- of afmelden voor de digitale nieuwsbrief. We werken er aan om het mogelijk te maken dat u zelf de keuze kunt maken wat u wel en niet digitaal wilt ontvangen. Zoals bijvoorbeeld de digitale nieuwsbrief.
 
Let op: Heeft u een nieuw e-mailadres? Dan is het belangrijk dat u uw e-mailadres in uw persoonlijke profiel op mijnpgbpensioen.nl aanpast. Anders kunnen wij u niet informeren als er post voor u klaarstaat.

 

Bent u werkgever?
U kunt u zich nog niet afmelden voor de digitale nieuwsbrief. We werken er aan om het mogelijk te maken dat u meerdere e-mailadressen van gebruikers kunt opgeven die de digitale nieuwsbrief willen ontvangen.