Verantwoordingsorgaan verwelkomt 5 nieuwe leden

Het verantwoordingsorgaan komt op voor de belangen van alle klanten van Pensioenfonds PGB: werkgevers, deelnemers, oud-deelnemers en gepensioneerden. Met de recente benoeming van 5 nieuwe leden is het verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds PGB weer op sterkte.
13 mei 2022

Peter Schimmel, Camiel Camps en Rense Boersma zijn per 1 april 2022 benoemd door de FNV namens de werknemers. Willy Rozenkamp is per 1 april 2022 benoemd als lid van het verantwoordingsorgaan door de FNV namens de gepensioneerden. Sabrina Van der Hoeven trad per 1 januari 2022 al toe tot het verantwoordingsorgaan. Zij is benoemd door de werkgeversraad van Pensioenfonds PGB. Daarmee komt het aantal nieuwe leden op 5.

Jos van Rijsingen, voorzitter van het verantwoordingsorgaan, benadrukt waarom het zo belangrijk is om de signalen van de achterban te kennen en daarop in te spelen: “Bij de invoering van het nieuwe pensioenstelsel moeten wij er scherp op toezien dat iedereen fair wordt behandeld. Dat wordt nog een hele puzzel. Een goede bezetting van het verantwoordingsorgaan vanuit de verschillende sectoren van het pensioenfonds is daarbij essentieel. Ik ben daarom heel blij met de nieuwe mensen. Ik heb gemerkt dat zij zich snel thuis voelen bij ons.”

Meer weten:

Maak kennis met ons verantwoordingsorgaan