Snel een compleet beeld van je financiële toekomst? Dat kan nu!

about-pgb,participants
Onze Financieel Inzicht Tool (FIT) is vernieuwd. Je krijgt nu nog makkelijker en sneller inzicht in jouw financiële toekomst. In FIT zet je eenvoudig je inkomsten en uitgaven op een rijtje, voeg je een eventuele partner toe en speel je met diverse scenario’s. Je ziet hoe en welke gebeurtenissen invloed hebben op jouw pensioen. Zo ben jij in een paar muisklikken klaar voor de toekomst.
15 december 2022

Heb jij straks genoeg pensioen ?
Met FIT krijg je eenvoudig inzicht in jouw financiële planning. Je ziet bijvoorbeeld wat minder, of eerder stoppen met werken of het verliezen van je baan betekenen voor jouw pensioen. Alles gaat eenvoudig met één druk op de knop. Dus wil je even kijken wat de gevolgen zijn voor je pensioen als je doorwerkt tot na je AOW-leeftijd? Dat kan! En heb je een beschikbare premieregeling? Dan zie je wat een andere beleggingskeuze betekent voor jouw pensioen.

Nieuw: persoonlijker en meer inzicht
FIT heeft een nieuw jasje. Je krijgt nu een nóg duidelijker, beeldender en persoonlijker inzicht. Bij de vernieuwing luisterden wij naar feedback van jullie, onze deelnemers en naar de gedragswetenschap. FIT ziet er niet alleen mooier uit, je kunt er ook meer mee. Vanaf nu kun je bijvoorbeeld naast je inkomen ook je uitgaven invullen. Dat doe je eenvoudig door het beantwoorden van een paar vragen. En je bekijkt nu ook wat ontslag betekent voor jouw pensioen.

Ben jij ‘FIT’ genoeg?
“Met FIT kun je rustig en spelenderwijs de gevolgen van jouw keuze(s) bekijken”, vertelt Henk Heek, Lead Client Innovation. "Fouten maken mag en ben je ‘FIT’ genoeg? Dan maak je jouw definitieve keuze in de pensioenplanner.”

Je kunt nu zelf aan de slag
Benieuwd hoe jouw financiële toekomst eruit ziet? Log dan in op MijnPGB. Open in het menu de pagina 'Planner en Financieel Inzicht' en ga direct aan de slag.