Ons nieuwe pensioenmagazine PGB Beeld is uit!

Deze digitale editie heeft als thema ‘Mens en maatschappij’.
5 oktober 2021

Je leest onder andere over:

  • Een goed pensioen in een leefbare wereld
  • Hoe duurzaam is jouw pensioen?
  • Het nieuwe pensioen: waar staan we nu?
  • Gezond en fit tot je pensioen
  • Hybride werken: hoe doen organisaties dat?

Hoe duurzaam is jouw pensioen?

Zorgen voor een goed pensioen en gelijktijdig bijdragen aan een duurzame toekomst. Dat is de opdracht van een grote meerderheid van onze deelnemers aan ons. Want van een goed pensioen kun je alleen genieten in een schone en veilige wereld. Door de keuzes die we maken in beleggen, kunnen we invloed uitoefenen en kan jouw pensioen op een positieve manier bijdragen aan de wereld om ons heen. We zijn ervan overtuigd dat duurzaam beleggen op de lange termijn het beste resultaat oplevert voor onze deelnemers: een zo hoog mogelijk rendement tegen een zo klein mogelijk risico.
 

Het nieuwe pensioen: waar staan we nu?

We krijgen in Nederland straks een pensioen dat meer gaat meebewegen met de financiële markten. Je krijgt een persoonlijke pensioenpot, waardoor je straks ziet hoeveel je voor je pensioen gespaard hebt én welke pensioenuitkering je kan verwachten. Wat dit voor jouw persoonlijke pensioensituatie betekent, is nu nog moeilijk te zeggen. Maar wat weten we al wel?
 

Gezond en fit tot je pensioen

Wat kan jij zelf daaraan doen? En wat kan jouw werkgever doen? Dit zijn vragen die horen bij ‘duurzame inzetbaarheid’. Eigenlijk betekent dat gewoon ‘samen met je werkgever zorgen dat je gezond en fit kunt blijven werken tot je pensioen’. Ook om daarna fit met pensioen te gaan. Wat daarvoor nodig is, verschilt per werknemer. En per werkgever. 

Klik hier om naar PGB Beeld te gaan.


Wil jij PGB Beeld digitaal ontvangen?

Heb je geen mail met PGB Beeld ontvangen, maar wil je dat wel graag? Ga dan naar mijnpgbpensioen.nl. Op de hoofdpagina geef je jouw communicatievoorkeuren aan. Je kunt deze gegevens altijd wijzigen.