Nieuwe website Pensioenfonds PGB

13 december 2021

Je hebt het vast al gezien: onze website is vernieuwd! Niet alleen heeft de website een nieuw uiterlijk, ook de manier waarop de informatie wordt aangeboden is verbeterd. Zo vind je sneller de informatie die voor jou bestemd is.

Wat is er nieuw?
Allereerst het uiterlijk. Maar ook de indeling. De informatie staat nu op thema bij elkaar. Zo zie je bijvoorbeeld in één overzicht wat er met je pensioen gebeurt als er iets verandert in jouw leven. Daarnaast is de navigatie aangepast, dat betekent dat je gemakkelijker door de website heen kunt klikken. En we hebben de zoekfunctie van de website verbeterd.

Toegankelijk, overzichtelijk en relevant
De nieuwe website is bovendien veel toegankelijker geworden. Dat betekent dat je de website veel beter kunt lezen op ieder apparaat. Of dat nu een laptop, tablet of smartphone is. En de website is persoonlijker geworden. Je vindt sneller de informatie die voor jou relevant is, de informatie is overzichtelijk weergegeven en je kunt deze in de meeste gevallen direct afstemmen op jouw eigen situatie.

Samen met onze deelnemers ontwikkeld
Bij het ontwikkelen van onze nieuwe website hebben we onze deelnemers nauw betrokken. Daardoor konden we de functionaliteiten bouwen die zijn afgestemd op onze klantwensen. En de informatie aanbieden op de manier waarop deelnemers deze zoeken, willen lezen én begrijpen.

Nieuw deelnemersportaal in de maak
Naast een nieuwe website, zijn we ook bezig met het ontwikkelen van een nieuw deelnemersportaal. Dit willen we volgend voorjaar lanceren. In het nieuwe deelnemersportaal krijg je straks nog beter inzicht in jouw persoonlijke pensioensituatie. Daarnaast zie je direct welke keuzes je kunt maken ten aanzien van jouw pensioen en wat dat voor jou betekent.